Szerintetek ez az izom még megvan?
Figyelt kérdés
Jó tudom elég hülye kérdés.:D
Kis koromba nagyon nagyon sokat sportoltam.Írom miket
:
Sakk(jó tudom nem a leghatékonyabb sport de sport:D)
Művészitorna
Társastánc
Balett
Judo
Ritmikus sportgimnasztika
Röplabda
Kéziladba
Kosárlabda
aerobic
szertorna
hát...kb ennyi
Sport tagozatos általános iskolába jártam szóval heti 7 tesióránk volt minimum 8 évig.
Szerintetek ennyi sport után még meglehetnek azok az izmok amiket itt szereztem vagy már "leépültek"?
2012. júl. 13. 17:43
1/7 A kérdező kommentje:
ja meg nyáron végig sportoltunk mert boldogok voltunk tőle:))
Azóta ez már sajnos megszünt és semmit nem sportolok.Mondjuk fel is szedtem 15 kilót.....:(
17/L
2012. júl. 13. 17:45
2/7 A kérdező kommentje:
Ja meg négy évig úsztam.
2012. júl. 13. 17:51
3/7 anonim válasza:
Már régen leépültek. Ha abbahagyod a sportot, pár hónap alatt eltűnik minden. Annyi előnyöd van, hogy könnyebben jön vissza most már az izom, ha újra elkezdesz sportolni.
4/7 Székely Fia válasza:
a szervezet nem tartja meg feleslegesen az izmokat. ha nem használod őket, leépíti, viszont, könnyebben visszafejlődhetsz egy már elért szintre. ha az a célod, h leadd a felesleget, és újra olyan legyél, mint régen, könnyebb dolgod lesz, mint annak, aki nem csinált semmit
5/7 A kérdező kommentje:
és a hajlékonyságomnak is annyi?
Régen lementem simán spárgába,meg hídba és onnan átfordultam.De már ez se megy...
2012. júl. 13. 18:43
6/7 anonim válasza:
Van itt egy kiskapu amiről sokan elfeledkeznek/nem tudnak. Az izomsejtek közé ugyebár fehérje épül be felnőtt korban. DE!! nagyjából 18 éves korig az izomsejtek még osztódnak. Ezeket pedig a szervezet tényleg csakis végszükség esetén/nagyon nagy felesleges izomtömeg esetén építi vissza. Így én azt mondom, hogy szerintem jó részük megvan az ekkor felszedett izmoknak.
7/7 anonim válasza:
Létezik izommemória és egy korábban edzett ember sokkal könnyebben újra felépíti őket, mint egy alapból edzetlen. Azonban ez nem olyan, mint a biciklizés: ha nem használod az izmokat, leépülnek, berozsdásodnak. Legjobban amúgy az ilyen sport sulis emberek vannak kitéve az elhízás veszélyének, mert megszokták, hogy bármivel telezabálhatják magukat, nem híznak (ez igaz is, mert lemozogták). Tehát hajrá, ismét vissza az edzéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!