Így tudom tartani a súlyom, vagy akár fogyni is tudnék?
Figyelt kérdés
Rendesen étkezem , nasikat is eszek azért.este 7 után már nem nagyon eszem semmit.(néha 1 gyümölcsöt vagy ilyen kisebb dolgokat)
pincérként dolgozom, elég sokat járkálok fel-alá, munka után elszoktam még menni biciglizni.
ezzel az "életmóddal" tudnám tartani a sülyomat?
2012. júl. 12. 11:48
1/4 anonim válasza:
Ez egy kicsit buta kérdés.
Mit lehet érteni, azon hogy rendesen étkezel, mindenki mást eszik rendesen.Nasikat?-attól függ mennyit, és mit.Este az megfelel, egy almától nem fogsz hízni.
2/4 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy nem diétásan étkezem.
2 naponta legalább lecsúszik 1 csoki
2012. júl. 12. 11:54
3/4 anonim válasza:
Bármit ehetsz, csak módjával.Hisz minden ételbe van vmi pozitívum is.Az egy csoki se mind1, hogy egy szelet vagy egy tábla..
4/4 anonim válasza:
Ha csokit eszek attól csak hízol sajnos , mivel kalória bomba , i tábla csoki az 500 felesleges kalória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!