Drasztikus fogyósok, vélemény?
napi 6x kajálás ( mindig csak 100 kcalt gyumolcsbol, zoldségbol, 100g pulykasonka, tofu, leveskocka) ezek csak példák
mellette husk maghéj
plusz zöld tea
kétnaponta 30 perc futás l-carnitinnel
hogy egészségtelen az nem baj, talán még jó is, kicsit büntetni is akarom magam.
1 hónap alatt ezzel 59-ről mennyire tudok lefogyni? (160 cm)
Drasztikus fogyósok írjanak légyszi.
Én is próbálok újra 5-600 kcalnál maradni, eddig ment is, de most visszajöttek a falásrohamaim. :( Egyszer nagyon jól sikerült, több, mint 10kg-t leadtam :)))
Ez amúgy jó étrend, én ugyanúgy érzek, mint te. :D Nem baj, ha dobok neked egy privát e-mailt?
szia. engem a kérdésedben nem a fogyás mértéke ijeszt meg, hanem a következő mondat: "hogy egészségtelen az nem baj, talán még jó is, kicsit büntetni is akarom magam. "
ez a "büntetni akarom magam a kajamegvonással", ez egy kezdődő evészavar első tünete lehet. ahelyett hogy diétáznál, szerintem sürgősen keress egy pszichológust. egyébként én 160 centi, 58 kg vagyok és nem érzem magam kövérnek... van egy kis pocim, de az max. 2-3 kiló mínúsu, ha azt le akarnám tornázni.
A drasztikus fogyókúra biztos út a jojóeffektushoz. A kúra befejeztével több jön vissza, mint ami lement.
Életmódváltás kell pl. paleóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!