Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 50db sárgabarack mag hány...

50db sárgabarack mag hány kalória szerintetek? Egyáltalán egészséges, jót tesz a szervezetmnek, vagy fölösleges?

Figyelt kérdés
köszi
2012. júl. 11. 23:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pár napon belül kiderül.

Biztos nem árt egy kis mag evése, viszont azért mértéket kell tartani. Jóból is megárthat a sok.

2012. júl. 11. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
fúha.Hát nem tudom szerintem fölösleges
2012. júl. 12. 00:47
 3/11 Smartguy86 ***** válasza:

A barackmag nem egy nagy cucc. Ellenben mérgező vegyületek vannak benne.

1-2-t ehetsz kedvtelésből, de 50-et...

2012. júl. 12. 07:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Igazából a növényeink kb 80%-a mérgező ekkora mennyiségben, még a szerecsendió is. Tibetben a szerzetesek rengeteg barackmagot fogyasztanak, sok vitamin is van benne a cianidon kívül, bár ez a barack fajtájától is függ, mennyire tartalmaz mérget.
2012. júl. 12. 11:27
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm

és szerintetek kb mennyi kalória?

2012. júl. 12. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj, de ne a kalóriatartalma érdekeljen, hanem az, hogy MÉRGEZŐ!!!! szóval, nem, nem tesz jót a szervezetednek, bár lefogadom, hogy a masszív hányás hasmenésre hajtasz, ugye? de kis fényt hagy gyújtsak a fejedben, az nem fogyókúra

50 mag már komoly mérgezési tüneteket produkálhat

2012. júl. 15. 10:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Pont olyan növénnyel szórakozol, amiben cianid van. Ha hánysz és hasmenésed lesz, attól kiszáradsz, ha cianidmérgezést kapsz, attól döglesz meg.
2012. júl. 15. 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:
egy s.barack kb 15-17 kcal , de nem tom hogy a mag is benne-e van ://
2012. júl. 15. 14:37
 9/11 A kérdező kommentje:

akkor ez nem igaz?

[link]

2012. júl. 16. 22:24
 10/11 apok26 válasza:

Ennyi eszement barmot!! De legalabb befognatok a szatokat ha valamit nem tudtok. Mig ezt irom kb 50 et megettem, de vettem belole 300g ot, ma holnap ezt meg is eszem, mert jo es egeszseges.Aztan veszek mandulat vagy mogyorot stb.

Ti meg egyetek az omlesztett sajtokat, a hormonkezelt husokat, es a tobbi natrium glutamatos incsiklandozo finomsagokat, azt hallottam abban csak vitamin van.

2015. márc. 3. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!