Titeket nem zavar? Nem vagytok szégyenlősek?
Vagy még senki sem hívta fel a figyelmüket, hogy ehhez nem megfelelő az alakjuk.
Viccen kívül én is ezt csináltam 14 évesen. Még annyira gyerek voltam, persze nem gondoltam magam annak, hogy eszembe sem jutott, hogy nem lapos a hasam, és nem is áll jól az ilyen holmi. Pedig megnéztem magam a tükörben is, de nem láttam rondának magam.
Szerintem még nem fejlődött ki teljesen bennük a jó ízlés, hogy milyen is a női test, vagy milyennek kéne lennie, milyen az ideáljuk, persze ez mindenkinél más.
Ezért hiszik azt, hogy jól mutatnak haspólóban.
Én később 1-2 év múlva már iszonyatosan szégyelltem a pár évvel azelőtti önmagam, hogy hogy voltam képes olyan cuccokat felvenni, meg a környezetemre is haragudtam, hogy miért nem figyelmeztettek.
De akkor egyszerűen nem láttam, hogy nagy a hasam.
Én is így vaygok. Olyan 10 kiló feleslegem van, de nem merek rövid gatyót vagy szoknyát felvenni, inkább megsülök:(
Pedig sok nálam duibb csajt látok nagyon rövid nadrágban, és rajtuk én se tartom csúnyának, hisz meleg van, nem járhatnak bebugyoláva. De én nem érzem jól magam úgy sajnos(főleg a lábaimon van a fölösleg)
:(
Térdig érő szoknyát felvehetnétek.
Nehogy azt higgyétek, hogy kevésbé van melege annak, akinek 20 centivel feljebb ér a szoknyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!