Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak hozzám hasonlóak válaszát...

Csak hozzám hasonlóak válaszát várom (étkezési zavar)?

Figyelt kérdés

2,5 éve kezdődött minden fogyival. Kövér voltam, 163/43 kg-ra fogytam (ennyi voltam múlt tanévben) Volt egy rövid idő, amit talán anorexiának lehetne nevezni, amíg napi 400-500 kcalt ettem, csirkemellet napi 2-3szor is salival. Aztán furcsa lehet, de ettem barnakenyeret napi 7-8 dkg zöldséget és 3-4 dkg gyümit -> 1600-1800 kalóriát naponta, sportoltam de SEMMI HÚST, zsírból csak sajtot ettem. Olívaolajat, sima olajat, vajat margarint egyebet sem használtam. Barnarizs is volt. És sikerült tartani az 43-43,5 kg-ot! Havi 1-2szer ettem cukrot, falásrohamok itt is voltak.

Elkezdődtek a falásrohamok (mert hízni akartam) gyakrabban, a múlt nyaram ráment a falásrohamokra, most is vannak de elkezdtem magam hánytatni. Novembertől hashajtózom magam, nagyon bedurvult áprilisra. Abbahagytam, majd ismét elkezdtem, de már hánytatom is magam. Van hogy napi 3-szor.

Ami állandó: a bűntudat! 2-2,5 éve ÁLLANDÓAN bűntudatot érzek.

Ma vettem egy csomó kaját, 2 tábla csokit csomó péksütit csak úgy kidobtam, mert megtömtem a hasam hánytam, és még egyszer nem akartam akkora bűntudatom volt csak kidobtam a 2 táblát az ablakon meg a többi kajamaradékot.

Tudom, hogy afrikában éheznek és más örülne ennek a kajának.

Tudom, hogy rengeteg pénz.

Fáj a torkom nagyon (tegnap is hánytam) Kérlek segítsetek. Diákmunkán vagyok, amikor dolgozom minden rendben van tudtam napi 5-ször enni normális kalóriamennyiséget egészséges dolgokat cukor nélkül! Napi 3szor gyümit is, meg tk kenyeres szendvicset vittem ebédre. De ha itthon vagyok minden szörnyű! Anyuék annyi egészségtelen kaját vesznek. és hiába mondom ne vegyenek nekem péksütit, mégis vesznek.

Mit tegyek hogy megtaláljam a kontrollt? Hogy tudnék leállni a falásrohamokkal?

2012. jún. 25. 17:48
 1/6 A kérdező kommentje:

Ma pl. egy kocka sajtot ettem "pluszba" amit nem terveztem be. Beterveztem mára: salit, barnakenyeret, stb, meg is ettem, de utána filóztam kell-e sajt és mintha elszakadt volna bennem valami, megettem a sajtot, és utána nem volt megállás, elmentem boltba és csomó mindent összevásároltam. A végén a felét kidobtam a kukába, másik fele meg a wc-be...

Miért kell már egy kocka sajttól is bűntudatom legyen, MIÉRT??! Hogyan álljak le? Nem akarok ennyi pénzt kajára kidobni hogy 2 tábla csokit csak úgy kidobjak a szemétbe mert nem kell de mégis megvettem:(

Csak azok írjanak akik hasonló problémával küzdenek/küzdöttek! A "menj el pszichológushoz" kommentekből NEM KÉREK.

2012. jún. 25. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Te magad is tudod a választ, csak nem akarod, hogy mások is megmondják neked.

Te csak beszélgetni szeretnél a problémádról, nem megoldani.

Sajnálom.

2012. jún. 25. 18:14
 3/6 anonim válasza:
Szakemberhez kell fordúlnod, mert a szervezeted teszed tönkre! Később ràmegy az idegrendszeredre is!
2012. jún. 25. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Írtam privátban, ott kicsit személyesebben is meg lehet beszélni... Nekem is jó lenne ezeket valaki hasonlóval megvitatni...
2012. jún. 25. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Totál beleőrültél ebben a kalóriaszámolgatásba és rosszul is számolsz, az soha nincs 1600 kalória, amit leírtál.

Nagyon gyorsan menj el pszichológushoz és dietetikushoz, komoly következményei lesznek.

Az egész emésztőrendszeredet tönkre fogod tenni, nem lesz immunrendszered, egy megfázás megölhet bármikor, komolyabbról ne is beszéljünk.

Még fiatal vagy, nem indítottál el visszafordíthatatlant, de igyekezz, mert ebből baj lesz.

2012. jún. 25. 22:57
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Szinte ugyanez a problémám nekem is. Ha gondolod írj privit:) Nekem is jó lenne olyan valakivel beszélnem erről aki ugyanebben szenved. Nálam már 3 éve tart a bulimia. Nekem is előfordul a napi 3-4 is, van hogy 2hétig kibírom, van hogy minden nap. Teljesen sosem tudtam "leszokni" róla, pedig próbálom tényleg :/

2012. jún. 26. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!