Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor felébredek mindig szép...

Mikor felébredek mindig szép lapos a hasam, de aztán eszek és lesz egy kis "pocakom" ami zavar! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 16:32
 1/6 A kérdező kommentje:
mindjárt csinálok képet
2012. máj. 20. 16:40
 2/6 Smartguy86 ***** válasza:

Ne egyél :D

Ha a gyomrod nem üres, akkor persze hogy látszik. Az ellen nem tudsz mit tenni, hozzá kell szokni. Még annak is látszik, hogy evett, akinek kockás hasa van. Ne akarj anorexiás csontváz lenni! Ne a plakátokról vegyél példát.

2012. máj. 20. 16:40
 3/6 anonim válasza:

Szia

Ne aggódj, ez tök természetes szerintem. Velem is így van. Vékony vagyok, lapos hasam van, de estére mindig kissé püffedtebb, mint reggel.

2012. máj. 20. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
hát inkább többször egyél kevesebbet, és akkor nem egyszerre lesz nagy pukli, hanem elosztod egész napra. és ne zavarjon, mert az látszik, h nem hájas vagy, csak most ettél!
2012. máj. 20. 18:03
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

most kajcsi után ilyen :\ a képen nem látszik olyannak, mint amilyennek én látom:D

2012. máj. 24. 14:22
 6/6 anonim válasza:
Ja hogy pasi vagy. Hát szerintem nyugodtan egyél többet meg gyúrhatsz is nyugodtan, mert elég vékony vagy...
2012. máj. 24. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!