Nektek volt már zavar a menstruációs ciklusotokkal?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos igen... 4 hónapig kimaradt. Amint elkezdtem többet enni és kevesebbet sportolni, javult a helyzet. Ti mit tettetek annak érdekében, hogy helyre álljon a menstruációs ciklusotok?2012. máj. 13. 17:07
1/4 anonim válasza:
kb ugyanez volt velem is, most meg megint nincs, mert kicsit visszafogtam magam:( De voltam nőgyógyásznál, én 16 éves vagyok, azt mondta, 20 éves ig nem kell izgulni:) te ány éves vagy?(:
2/4 A kérdező kommentje:
Én is 16 vagyok... :)
Te miért és mióta akarsz fogyni? =)
2012. máj. 13. 19:56
3/4 anonim válasza:
Szia.
Én 17 vagyok és nekem 2 ciklusom maradt ki. Annak ellenére, hogy nem koplaltam... Most többet eszek sőt néha kifejezetten zabálok de egyelőre semmi változás. De visszaszedni sem szeretném az eredeti súlyom szóval nem tudom mit tehetnék...
4/4 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! : )
Megosztanád velem, hogy hogy fogytál?
2012. máj. 14. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!