Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így fogyok valamen...

Szerintetek így fogyok valamennyit?

Figyelt kérdés
A nyár alatt le szeretnék adni 15-20 kilót és reggelire eszek:müzlit ebédre: fehér húst és egy kanál tört krumplit vacsorára pedig:müzli! Vacsora után elmegyek a kutyámmal futni így mennyit tudok fogyni?? jah és reggeli és ebéd között egy almát eszek és ebéd és vacsi között is egy alma! Ez így jó vagy kell valami még?? (Keveset eszek mindenből!!!) Hogy fogyjak le a nyár alatt biztos 15-20 kilót??

#fogyás #hatékony?
2012. júl. 10. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Gratulálok a koplaláshoz és ahoz is hogy 1,5hónap alatt akarsz leadni annyit ami évek alatt jött föl... Persze izomból így is leadhatsz de zsírból annál kevesebbet.
2012. júl. 10. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért koplalok?? Normálisan eszek csak kevesebbet ez mért baj?? és mellette mozgok is a kutyámmal!!! Ez miért is lenne koplalás??-.^
2012. júl. 10. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
5%

úristen de utálom a hangulatjeleket. az előttem szóló csak megmondta a véleményét. Azért számít koplalásnak, mert kevesebbet eszel. Nem kevesebbet kell enni hanem többet mozogni. Kb fél óra futás+fél óra séta, zumba, biciklizés, és minden nap! 20 kilót nem tudsz leadni egy nyár alatt, legalább féléves meló lesz.

Zöldségeket egyél, ne almát, mert abban sok a gyümölcscukor, ellenben a zöldségekkel. Müzlit se tanácsos folyton enni, helyettesítsd néha egy joghurttal, zöldséggel. Kanál tört krumplit is néha helyettesítsd rizzsel.

2012. júl. 10. 11:02
 4/7 A kérdező kommentje:
fél órát futok és 3-4 órát szoktam biciklizni :) csak azt elfelejtettem bele írni :)
2012. júl. 10. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
az oké, de ne felejtsd el a sétát, a zöldségeket és a rengeteg folyadékot
2012. júl. 10. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
én egyszer nyáron fogytam 20kg-t (volt is miből),de már májustól nyomtam egészen augusztusig
2012. júl. 10. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Istenem hogy lehetnek ilyen qrvahülyék az emberek...
2012. júl. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!