Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem történt semmi változás?

Miért nem történt semmi változás?

Figyelt kérdés

Majdnem 1 hete kezdtem el fogyózni és edzeni.

Mindennap már egy hete és visszavettem a kajálásból is, tényleg csak kevés csokit eszek.

Eltelt majdnem egy hét és a súlyom egyik napról a másikra mindig más...:( Miért van ez így? Változtatnom kéne? Drasztikusabban?

Csak ha az ember az első hétben nem lát változást, nincs benne remény... hogy tovább csinálja...:(

1. nap: 61,6 kg

2. nap: 61,9 kg

3.nap:62,3 kg

4. nap: 61,6 kg

5.nap: 62,3 kg

6.nap: 61,9 kg

2012. júl. 9. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
a "visszavettem a kajából" és a "csak kevés csokit eszem" mondatoknak nincs helyük a diétában... majdnem 1 hete??? még 1 hete se csinálod, de már nem tudod rendesen betartani? ha fogyni akarsz, akkor NINCS csokizabálás, pláne nem a legelején. idővel mehet 1-1 kocka néhány naponta, de ilyen hozzáállással ne csodálkozz, hogy nem fogysz. nem elég "visszavenni" a kajálásból, hanem egészségeset enni, és abból is megfelelő mennyiséget... ha a te csökkentett kajálásod zsíros tésztákat meg rántott húst takar, akkor alapból rossz úton jársz...
2012. júl. 10. 09:28
 2/2 anonim ***** válasza:

1 hete diétázol? Na ne poénkodjuk már...

Ha azt írtad volna, hogy 1 hónapja és nem fogysz, az sem lenne furcsa. 2000kcal-tól többet nem lehet bevinni a szervezetedbe egy nap és csatlakozva az előttem szólóhoz a csokinak nincs helye benne. A szervezetnek idő kell amíg átszokik egy másfajta rendszerre és elkezdi a zsírégetést.

Egyébként ha csak nem 150cm vagy, fogynod sem kellene.

2012. júl. 10. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!