Hogyan tudnék leadni a zsírfeleslegemből? Bővebben lent!
16 éves fiú vagyok. A fogyást 94kg-ról kezdtem és a legutóbbi mérésem 79,4 volt. Tornázok (konditerem, úszás, gyorsgyaloglás). Van 22 fokos gerincferdülésem, tehát ha futnék megterhelném magam függőlegesen és csak tovább romlana a gerincem.
Milyen étrendet és mozgásformát ajánlanátok nekem, hogy eltünjön rólam a zsírfelesleg? Nem vagyok nagydarabb kövér srác, hanem inkább (már) vékonyabb és sok fölösleggel.
Tehát mit ne egyek abszolút és miből egyek többet és mikor?
Egy nap mennyi kalóriát vigyek be, ha súlyzózok és sportolok?
A legfontosabb kérdésem:
Most van jún. 27, mekkora változást (zsírégetést) tudnék elérni a tanévkezdésig (szeptember 3)?
Tehát ha jól értem, akkor konditermezel (súlyok emelgetése) gerincferdüléssel, de futni nem mersz? Csak mert a súlyok emelgetése terheli a legjobban a gerincet. A futás ahhoz képest semmi. De lehet pl. jó cipőben futni és nem betonon, hanem puha földön vagy futópadon, ami nem zökkent akkorát.
A zsírt aerob edzéssel tudod ledolgozni diétával kiegészítve. Olvass:
ui: Ne azzal foglalkozz, hogy mennyit tudnál elérni. Az legyen a lényeg, hogy csináld!
étrendre annyit tudok mondnai, hogy mindegy mit eszel, csak tudd ,hogy mennyit... tudni kell bánni az étellel... háziorvosodat ha megkérdezed bizotsan tud javasolni valamit, vagy valakit aki tud ebben segíteni, hogy csináljon neked vmi étrendet vagy, hogy tanácsot adjon...
viszont nem lesz könnyű,mert meg van adva,hogy 1 nap mennyi kalóriát ehetsz meg és ezt szigorúan kell venni. Egészségesebb és figyhatsz is attól,hogy napi 5x keveset eszel. Próbálj olyan ételt enni amiben minél kevesebb a zsír vagy olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!