Dagadt vagyok nagyon? Kéne fogynom szerintetek? Homokóra alkatom van, vagy körte? (KÉPEKKEL! )
2012. júl. 6. 20:58
11/18 anonim 

válasza:

Feneked nem nagyon van, legalábbis nem szép. Combjaid összeérnek. A hasad se valami szép lapos.
12/18 anonim 

válasza:

Mégis mi baj van azzal, ha valakinek összeérnek a combjai?
13/18 anonim 

válasza:

Meg ha nem lapos a hasa?
Megáll az eszem az itteni bádibilderes izommániás idióktáktól. Egy lány BAROMIRA NEM KELL IZMOS LEGYEN BASSZUS!!!
Amúgy csinos vagy, de gondolom te is tudod, csak dícsérteted kicsit magad:)
14/18 nevem-senki válasza:
Alakformáló ès izomnövelő edzések...,de nincs rossz alakod,sőt nagyon jó az alap...
15/18 anonim 

válasza:

Sportolni mindenképp kéne (mint mindenkinek) hogy jobb alakod legyen (nem azt mondom hogy dagadt vagy), jó súlyban vagy csak formásodni kéne.
16/18 anonim 

válasza:

körte alakod van szerintem,am meg hülye vagy :D hol lennél dagad??-.- én is igy nézek ki kb de nem mondhatnám dagadtnak csak biztos nem tornázol uszol vagy futsz és nincs semmi olyan dolog ami megfogna h nem vagy dagadt.:) javaslom h azért vmit sportolj am szép alakod van:))
17/18 anonim 

válasza:

kb 5 kg-t leadhatsz nyugodtan, aztán pedig izmosítás
18/18 anonim válasza:
belédmennék, mint hummer a balatonba ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!