2/14 anonim válasza:
magasságtól függ.
160 centihez 50,170 centihez 55 kiló lehetsz kb.
Dehogy vagy dagadt,sőt,formás fenék,lapos has.
3/14 anonim válasza:
Nem vagy dagadt, sőt elég sovány vagy.
<off>
Nem valami kulturált dolog ám így feltölteni egy képet.
Csak pár gombnyomás lett volna elforgatni!
</off>
4/14 anonim válasza:
abszolút nem vagy dagadt, nincs kiálló hasad vagy ilyesmi, szerintem 50 kg lehetsz
5/14 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni hogy be van-e húzva a hasad, szerintem igen, nem vészes, de azért egy kis edzés elférne:)
6/14 A kérdező kommentje:
bocs nem volt kedvem még azzal is szarakodni.Telefonról vagyok
2012. júl. 5. 12:03
7/14 A kérdező kommentje:
picit bevan de csak annyira amennyire az életbe az utcán beszoktam
2012. júl. 5. 12:07
8/14 anonim válasza:
Daginak nem neveznélek, de rád férne az edzés, hogy vékonyabb és főleg formásabb legyél.
9/14 A kérdező kommentje:
az a fura hogy a bordáim kilátszanak,de előről...nagy combok,széles csípő.:(
2012. júl. 5. 12:16
10/14 anonim válasza:
Hidd el, vannak férfiak, akik teljesen megőrülnek a széles csípőjű, markolható combú, kerek seggű csajokért. Itt vagyok például én.:)
Egyébként egyáltalán nem vagy dagi. Ha dagi lennél, jól látható hasad vagy formátlanul nagy, hájas segged lenne, de nincs. Ne azoknak próbálj megfelelni, akik az anorexiás csajokért vannak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!