Szerintetek hány kilónak nézek ki? Nagyon vészes? Mennyit kell még fogyjak, hogy tűrhetően nézzek ki?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék csonysovány lennni, sem izmos, csak csinos, nem kövér. Már fogytam 10 kilót, előtte borzalmasan néztem ki. 160 centi vagyok.
2012. jún. 23. 20:43
1/14 anonim válasza:
Kb. 65 kilósnak nézel ki és 10-15 kilót kéne még fogyni.
3/14 anonim válasza:
Szerintem kb 70 kg vagy.10-15 mehetne, már ha jól saccoltam a súlyodat.
4/14 A kérdező kommentje:
67 vagyok. 10 kilót akarok fogyni még, de már a mostani eredménynek is örülök, tavaly borzalmasan néztem ki, kb 2 hónap alatt jött fel 15 kiló, én se tudom hogy. Igaz, hogy kicsit elengedtem magam, de azért nem zabáltam... Na, már mindegy.
2012. jún. 23. 21:38
5/14 anonim válasza:
És hogy fogytál le? Ugy az igazan nehez, ha fogalmad sincs, mitol valtozik a sulyod. Én is igy vagyok evvel, nekem 9 kilo jott fel.
6/14 A kérdező kommentje:
Diétázom, nem eszem liszteset, olajban sültet, zsírosat, édességet nagyon ritkán.
Sok csirkehús zöldséggel, saláták, túró, étkezések közt gyümölcs(azt se viszem túlzásba)
2012. jún. 24. 08:10
7/14 anonim válasza:
sztem 65 körül lehetsz, és sztem jól nézel ki. én már nem fogynék sokat a helyedben, kb 5 kilót. ügyi vagy, grat :)
8/14 anonim válasza:
a 10 kiló még reális lenne, ha le tudnád adni, én is kb itt tartok:) kitartás nekünk:)
9/14 anonim válasza:
Szerintem arányos alakod van, jól nézel ki, 4-5 kilónál szerintem nem kellene többet fogynod. Hajrá!
10/14 anonim válasza:
Mi miatt híztál 15 kilót 2 hónap alatt? Az azért elég durva...
De szépen leadtad, jól nézel ki. Még pár kiló és csúcsformában leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!