Szerintetek hány kilónak nézek ki? Nagyon vészes? Mennyit kell még fogyjak, hogy tűrhetően nézzek ki?
Nem szeretnék csonysovány lennni, sem izmos, csak csinos, nem kövér. Már fogytam 10 kilót, előtte borzalmasan néztem ki. 160 centi vagyok.
Jó, hogyha beválik! Nekem sose mozdult evéstől és mozgástol a sulyom sehova, de hozzáteszem, a 160 centimmel a mostani +9 kiloval sem voltam soha 65-nél több - normál súlynál nem igazan tudsz ilyenekkel beavatkozni, én 56-ról akartam sokaig 51-re fogyni és semmi eredmeny nem volt. Most olvastam, hogy telitetlen zsirokat kell enni (többszörösen telitetlen olajokat), most avval probalkozom meg gyogyteakkal, meg mozgok, mert keveset mozogtam mostanában - ez már a hízás utáni időben lett így, a hizas alatt sokat mozogtam.
Azért ajanlom Neked is ezt figyelmedbe - a neten írnak róla - mert latom, hogy nem eszel hasznos zsiradekot sem, és megroggyantja az egeszseget, ha ezek a hasznos zsirok kimaradnak a taplalkozasbol hosszu idon at, és nem is hoz eredmenyt a fogyokura, olvass utana.
Különben meg gratulalok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!