Mennyi kg nak tippeltek?
Tudom,hogy tulsulyos vagyok.Már fogytam 5kg-ot,mert fogyókurázok,de ez nagyon lassan ment le.milyen tippeket ajánlanátok fogyáshoz? ja és mennyit kellene fogyjak?
Hát, akkor használd a szobabiciklit, haspadot! :) Ha nagy a medence, megteszi ott is az úszkálás! :)
Ne késlekedj, mert ha mindent megteszel, novemberre szexi csaj lehetsz!;)
itt képek közt nagyon jó példák vannak hogy milyen egy vonzó nő
m.facebook.com/photo.php?fbid=403657786337129&id=206979286004981&set=a.212041658832077.47892.206979286004981&relevant_count=1&_ft_=fbid.403657826337125
Nagyon eredeti... te mèg hiszel a mesékben? ha azt hiszed, ilyen létezik, sose lesz nőd... agyonphotoshoppolt képek, gratulàlok...
Hát, sok-sok sport, amennyit csak meg tudsz csinálni. A változatosság a lényeg. Séta-úszás-torna-súlyzós torna-kocogás-bicikli stb. :)
20 kiló novemberig húzós lesz, de nem lehetetlen! Heti -0.5, -1 kg az ideális fogyás! :)
De aztán vigyázz, december = karácsony. Ott pedig ha elkezdesz eszegetni, nehogy az legyen benned, még egy kicsit, csak még ma, aztán holnap újra visszaállok a diétára... ;)
Olvastam a remek kommenteket, tényleg... igazán jók, de egy valamiről senki nem beszél, arról hogy nem a testsúly számít, hanem a testzsír százalék... Ez az oka annak, hogy valaki 70kg-san is jobban néz ki, mint más 50kg-san.
A normál testsúlycsökkenés heti 1kg, ha valaki ettől többet fogy, akkor nemcsak zsír megy le, hanem izom és víz is...
3 szabály a fogyásra:
- sovány fehérje
- no cukor
- no liszt
folyadéknak csak víz a diétás üdítőket is felejtsd el
A súlyodat magasság nélkül nem tom betippelni!
Mondok valami hasznosat: A testmagasságodból el kell venned 110 - et, és akkor jön ki elméletileg a normális testsúlyod...
Ja, és ne nassolj! Főleg este! Reggelente egyél műzlit, de ne valami mézes cukros fajtát! A cerbona műzlit ajánlom :) És igyál citromos vizet! Nálam bejött, mert felgyorsította az anyagcserét, és ráadásul nyáron még fel is frissít! Télen pedig fahéjas teát igyál! Igaz, kicsit megfognak hugyoztatni, de kell az áldozat a szép alakért :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!