Hány kilóra tippeltek? Nagyon sz*r a testem? (kép)
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, most adtam le pár kilót, de mikor kicsit ducibb voltam mindenki kevesebb kilóra tippelt, mint amennyi vagyok, bár lehet csak azért mert az öltözködésemmel el tudtam takarni amit el kell. Szeretnék még fogyni legalább 4 kilót.
162 cm vagyok, hány kilóra tippeltek?
2012. máj. 3. 20:49
1/13 anonim válasza:
Tudni kellene, hány centi vagy. Mellesleg sokan örülnének egy ilyen "sz@r" testnek!
2/13 anonim válasza:
Bocsánat, most látom, hog 162 cm. vagy. Kb. 56 kg. lehetsz. Talán.
3/13 anonim válasza:
hát mit ne mondjak iszonyat jó tested van:D szerintem
biztos van olyan aki lát még rajta hibát de szerintem pont jó
4/13 anonim válasza:
ja tényleg kg-t kell tippelni én mondjuk nem vagyok nagy szakértő ilyen téren de szerintem is 55-56 kg nél lehetsz
5/13 anonim válasza:
Szerintem olyan 50-52 kiló lehetsz és tényleg szép tested van.
6/13 anonim válasza:
53-54 kilót tippelek. Szerintem így vagy tökéletes.
7/13 anonim válasza:
Èn is 162cm vagyok ès egy kicsivel...na jó sokkal zsirosabb ès 54kg vagyok. Te kb 50-51 lehetsz.
8/13 anonim válasza:
hat 55 lehetsz kb,a tested ok,a labodnak viszont borzaszto alakja van..bocsi
22f
9/13 anonim válasza:
Nagyon sz@r képek, nem látom rajtuk a hibát...
Amúgy 53-54-re tippellek.
10/13 anonim válasza:
Nem tudom hány kiló lehetsz, de nem is érdekel, mert krva jól nézel ki. Szerintem készen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!