Hány kilóra tippeltek? Nagyon sz*r a testem? (kép)
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, most adtam le pár kilót, de mikor kicsit ducibb voltam mindenki kevesebb kilóra tippelt, mint amennyi vagyok, bár lehet csak azért mert az öltözködésemmel el tudtam takarni amit el kell. Szeretnék még fogyni legalább 4 kilót.
162 cm vagyok, hány kilóra tippeltek?
2012. máj. 3. 20:49
11/13 anonim válasza:
szerintem tök jól nézel ki. 50-53 kg-nak tippellek. elárulnád majd, hogy mennyi voltál és hogyan fogytál le? :)
12/13 A kérdező kommentje:
a képen 56 kiló vagyok azt hiszem, és csupán nem ettem/eszek összevissza mint eddig, és egészségesebben táplálkozok.
2012. jún. 5. 14:36
13/13 anonim válasza:
Jó tested van, így női szemmel nézve is! Szerintem ne fogyj többet, mert ha a testmagasságodból elvszel 110 et akkor elm. kijön az ideális testsúly, ugyhogy sztem olyan 53 - 54 kg lehetsz!
Pont jó, az olyan ronda ha egy lánynak kivan minden gerince.. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!