Mennyi kg nak tippeltek?
Tudom,hogy tulsulyos vagyok.Már fogytam 5kg-ot,mert fogyókurázok,de ez nagyon lassan ment le.milyen tippeket ajánlanátok fogyáshoz? ja és mennyit kellene fogyjak?
85-90 kiló lehetsz, bár sosem tippeltem jól. :)
Nos. Gratula az 5 kilódhoz, csak így tovább! :)
Étkezés: Hagyd el az étrendedből a sütiket, csokikat, csipszeket, és az üdítőket, egyéb nasicuccokat! Ha édesre vágysz, csinálj gyümisalit (kivi, narancs, epert, dinnye, banán + natúr johurt, esetleg kis müzli). Vasárnap reggel ha nagyon kívánsz egy kis csokit, egyél. De nagyon fontos, hogy REGGEL! Fehér kenyér helyett fogyassz barnát, félbarnát. Lefekvés előtt 3 órával vacsizz, és valami könnyűt, ne tojást, sonkát, szalonnát, és mellőzd a kenyereket. Példa-vacsora: túróval töltött paradicsom, és paprika + egy nagy pohár tej. Sok-sok vizet, teát igyál.
Sport: Nagyon fontos! Menj el úszni, vagy sétálni napi 1-1,5 órát (délutáni, esti időben), a sétálás tempóját 3 naponta növelheted, mígnem eléred a kocogást! :)
Sok sikert! Minden jót!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!