Egyszerűen nem hiszem el, hogy már többször is próbálkoztam akaratom az nagyon nagy de mindig abba kell hagynom,mert a szüleimnek nincs SEMMILYEN fogyókúrás kajára se zöldségekre mivel panelban lakunk nem istudonk termeszteni, se gyümölcsökre, csak almára de az is most drága, és a csirkemellfilék is nagyon drágák 1600 forint egy kg.. Meg atúró is. A szüleimnek csak májkrémere tesco gzadaságos , egy fél kiló kenyérre esetleg szalonára van pénzünk. Én ígyse eszek kenyerete, de akkor mit egyek?? Regellire eszek 3 tojást simán. EBédre, sosem szokott kaja leni, ha van akkor is ilyen tocsogó zsírban sült valami van.. ÉS leg kellenne fogynom mert 40 %-ék zsír van rajtam. De ha csak libazsírt meg szalonnát kell ennem úgy nem igazán fogok tudni fogyni. Ha pedig nem eszek semmit akkor pedig tönkre teszem a szervezetemet. SOkan mondják azt is hogy egyél kevesebbet. Már ezt is csináltam hónapokig hogy csak egy szelet kenyeret ettem mellette sportoltam ,de így hízni nem fogok tovább. Fogyni viszont egy dekát nem fogyok így. 20/f
2012. jún. 30. 21:15
1/5 A kérdező kommentje:
Egyszer fogytam le még 13 évesen úgy 30 kg-ot de akkor még olcsóbbak voltak a saláták, meg minde és csak azokat ettem. Most pedig egy ilyen zöld tasakos saláta 600-700 forint.. Egyedül a paradicsom meg a parika az olcsó most nyáron, de vesznek is akkor a nővérem meg eszi előlem, meg minden .. de ő azért ehet mást is mert ő nem fogyózik..
2012. jún. 30. 21:18
2/5 Smartguy86 válasza:
Nehéz kérdés. Esetleg menj el diákmunkára és akkor lesz pénzed normális ételekre. Ha otthon azt mondják, nincs rá, akkor nincs rá. Mondjuk nem tudom, mit sütnek vajon abban a zsírban? Kenyeret? Mert ha húst, akkor azt lehetne ésszerűbben is költeni, amibe az kerül. Vegyetek pl. zabot. 500 forint 1 kiló és egy ember másfél hétig minden nap megreggelizik belőle úgy, hogy délig nem is lesz éhes. A zöldségek között mindig van valami, ami nem drága, aminek szezonja van és 100-200 forintért lehet belőle venni sokat. Gyümölcs az most drágább persze. Vitaminszükséglet pótolható multivitaminból, amiből 1-2000 forintért meg vagy 2-3 hónapig is akár, ha jót veszel. Vizet igyál, az olcsó. Joghurt? Kefír? Tej? Tojás? ezekkel is lehet ügyeskedni. Hüvelyesek? Az se szokott drága lenni.
2012. jún. 30. 21:51
3/5 Smartguy86 válasza:
Amúgy csirkemellből van olyan hely, ahol 1300ért is kapsz 1 kilót, csak keresni kell.
Jah és: ha valaki a családban dohányzik vagy alkoholizál, akkor ne csodálkozzatok, ha nincs pénz, az nagyon drága. Nem egy példát láttam már, hogy kajára nincs pénz, de cigi az minden napra megvan. Nem vádolok, csak kérdezem.
2012. jún. 30. 21:54
4/5 anonim válasza:
a bőr nélküli párolt csirkecomb is jó a csirkecsöcs helyett.
nem versenyre készülsz,simán belefér.
ha meg lakolótelepen laksz,ott könnyebb lóvéhoz jutni.
csomó drogos van,ami ha bevállalós vagy,aranybánya.
rengeteg autó,szintén lehet vele vmit kezdeni stb-stb.
viccen kívül,20 éves vagy,melózz valamit,20 évesen már cink levenni a szülőket.
2012. júl. 1. 01:10
5/5 anonim válasza:
A sajnálatommal nem mész semmire,de én is azt tanácsolom menj el diákszövetkezetbe(Meló diák,Fürge diák) nekem mindig tudtak munkát adni.14éves koromban kezdtem és utána egyfolytában dolgoztam ha kellett éjszaka is,hogy megtudjam magamnak venni a kondibérletet,ruhákat,kaját stb.
Most 25 vagyok és azt mondom diákként több munkám volt mint most!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!