Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valaki aki csinálta ezt a...

Van valaki aki csinálta ezt a diétát? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Itt található:

[link]

2009. júl. 8. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez szinte koplalás. Már a neve sem jó. 9 kg két hét alatt? Egészségesen lehetetelen ennyit leadni. Max. 1,5 kg/hét az egészséges. Ez az, amit később is lehet tartani. Ezzel a diétával lehet, hogy leadod a 9 kg-ot két hét alatt (bár azt is erősen kétlem, max 2-3 kg az első héten, ami víz, után kizárt ,hogy még 6 lemenjen zsírból), de ahogy elkezdesz egy picivel is többet enni, egyből visszarántod. Személyes vélemény, de én eleve nem szeretem azokat a diétákat, amelyek elhagyják a reggelit. Igenis akkor kell enni. Szénhidrátot is, azt még a nap folyamán úgy is lemozgod. Szóval szerintem válassz vmi lassabb, de egészségesebb és tartósabb fogyit.
2009. júl. 8. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
hát én már 3 napja csinálom, és sokkal jobban jól lakok mint amikor összevissza eszek...Azé kérdeztem hogy kinek mi a tapasztalata..mert ha te se próbáltad akkor nem tudhatod milyen a hatása...Nem fogok sokkal többet enni, mert akkor ott lesz h vékonyabb vagyok és ösztööz h megtartsam...am cska 4 kilót akarok fogyni...csak sajnos nekem edzéssel nem megy le egy se...de azé mellette biciklizek...
2009. júl. 8. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy valóban használ-e, de ha én este ilyen adagokat ennék, akor egész éjjel csak gyomorfájásaim lennének - este csak egész keveset és könnyü kajákat birok.
2009. júl. 8. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Miután sokat lefogysz, a kilokat nem azért hizod vissza, mert többet, vagy sokat eszel, hanem mert a szervezeted tulélő ösztöne jelentkezik, tehát te ehetsz keveset is, a szervezet mindent elraktároz és ez nálad zsir formájában fog jelentkezni, mivel elözoleg sokat koplaltál
2009. júl. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!