Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 cm vagyok,60 kg, futok,...

163 cm vagyok,60 kg, futok, diétázok, de a hasamon még mindig van felesleg, szerintetek? Rubint Réka, Béres Alexandra dvd-i segítenének eltüntetni vagy többet fussak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Rubint Réka jó, de a futást se hagyd abba. Türelem!:D
2012. jún. 29. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
üdv a klubban:) Én is azt mondanám türelem..nálam is ugyanez a szitu,már kb. majdnem mindennel elégedett lennék(najó,ez elég nagy túlzás),csak a hasammal nem,de igazából nem is érdekel,mert jól érzem magam a sporttól,és életformává vált..Majd lemegy egyszer,nálam is,nálad is..(170/63)
2012. jún. 29. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért baj az, ha van egy kis háj a hasadon? Ettől vagy nőies!
2012. jún. 29. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
A futástól nem fog formálódni a hasad (ezt egyébként nem is értem... miért formálódna egyáltalán?), Rubint Réka simán mehet mellé, ha a hasadat akarod formálni, főleg hasra koncentráló gyakorlatokkal próbálkozz, mellette maradhat a futás.
2012. jún. 29. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi,kicsit megnyugtattatok.

Sokan azt mondják,hogy futástól lemegy majd,de szerintem csak rá kell hasra is dolgozni,semmit se adnak ingyen.

Türelmes leszek akkor!! :)

2012. jún. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!