Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Falási roham! Mit tegyek?

Falási roham! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bulémia nervosaban szenvedtem, már meggyógyultam, és most éppen az anorexia poklát járom némi purgálással. Tehát, most egy hatalmas falásroham után vagyok, aminek szinte csak a negyedét sikerült kihánynom. Lényeg, hogy TÖBB ezer kalóriáról van szó, és valahogy le kéne dolgoznom! Mit tegyek??? Valami mozgás, hashajtó, akármi! Ilyenkor mi a hatásos? SOS! Nem hízhatok el mégjobban!!!
2009. júl. 7. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
31%
Menj el futni,biciklizni.Utána estére vegyél be egy hashajtót,igyál sok vizet!!! Holnap pedig ne egyél!!! Tarts víznapot!!
2009. júl. 7. 18:01
 2/2 anonim válasza:
SPORTOLJ!!!;) Járj konditerembe vagy kocogj!Valamit kezdj hisz te erősebb vagy;) Menni fog!Ha lemozgod nem hízol tovább! Sok sikert :)
2009. júl. 9. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!