Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha pl tejbegrizt akarok főzés...

Ha pl tejbegrizt akarok főzés előtt v után mérjem le a 100 gr-ot?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
előtt.
2012. jún. 23. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
mivel főzéskor tele lesz vízzel természetesen előtte...
2012. jún. 23. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:

100 gramm gríz nem kell szerintem, az rengeteg. + teszel bele tejet, (vizet is? azt nem tudom) de megszívja magát a folyadékkal. Mindig a nyers hozzávalók kcal tartalmát kell figyelembe venni.

Mondok egy példát:

XY használ 40 gr zabpelyhet (vagy grízt:D de a zabpehely diétásabb) főzés előtt, na, abból egy hatalmas nagy, tányérnyi adag lesz, mert megszívja magát vízzel/tejjel, míg a 40 gr zabpehely 4 evőkanál volt. És a végén egy nagytányérnyi adagot eszel ami több tíz dkg.

2012. jún. 23. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, a zabpelyhes példát csak jószándékból írtam.:) Amúgy ha készen eszel máshol, pl. rokonnál, és utána megnézed a kcal tartalmát neten/könyvben, ott mindig a kész étel kcal tartalmát látod. De minden helyen máshogy készítik, így ez eltérhet. Csak közelítő érték az. Legbiztosabb, ha te magad kiszámolod, és te magad készíted el. Így biztosan tudni fogod, mennyit ettél. :)
2012. jún. 23. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi! és mindenkinek ment a zöld kéz :)
2012. jún. 24. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!