Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbáltál már hánytatással...

Próbáltál már hánytatással fogyni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, nagyon hatásos, megfelelő folyadékpótlás mellett.
2009. júl. 6. 22:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát ez elég régi. De írok én hányásal fogytam nagyon durván minden nap kicsit ettem amit könnyen ki tudtam hányni. De beteg lettem kb 10kiló lement rólam 1hónap alatt pajzsmirigy túltengésem lett és már nem tudtam megálítani a fogyást. Én nem azért hánytattam magam mert fogyni akartam azért mert családi és lelki próblémáim voltak. És mikor hánytam akkor jóléreztem magam. Még gyerek voltam. Minden csontom kintvolt. Fájtak a csontjaim olyan 39 38 kikóra mentem le. Korházban mérlegeltek
2022. nov. 15. 10:59
 22/22 anonim ***** válasza:

Ezek mind bolondok...

Egy sem a kerdésre ad cálaszt... Kérdező hánytatással lehet gyórsan fogyni 13nap alatt 8kiló lement. Az a lényeg hogy keveset egyél ne sokat ha kicsit eszel azt rövidebb udő alatt kibiród hábyni ha sokat akkor sokjal nehezebben... és ha kicsit eszel ügye azt mindet kihányod és akkor semmi nem szívodik fell

2023. febr. 17. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!