A kenyér, a rizs, a krumpli vagy a tészta hízlal jobban?
Figyelt kérdés
Egy sorrend kellene, a legkevésbé hízlaló körettel kezdve:)2009. júl. 6. 22:27
1/3 anonim válasza:
szerintem a rizs hízlal legkevésbé, többit nem tudom :S én a tésztát tartom a legrosszabbnak.. vagy a kenyeret?:S szerintem nem a krumpli az első.
Na majd aki okos, megmondja :)
2/3 anonim válasza:
főtt krumpli, főtt rizs nem hízlal mértékkel
a tészta meg a kenyér kb olyan mint a csoki, más kategóriás szemét kaja
3/3 anonim válasza:
Csak a kcal érdekel, vagy egyéb szempontok is fontosak? Csak azért, mert olyan hogy tészta, vagy rizs nem nagyon van. Mindkettőnek számtalan fajtája van, nagyon különböző rost, tápanyag és kalória tartalommal. Egyébként a krumpli kevesebb kalóriát tartalmaz 100g-ra vetítve. A barna rizsben viszont van fehérje, rost, cink, folsav, E-, B-vitamin, kalcium. A tésztából pedig a teljes kiőrlésű az egészségesebb, de az se mindegy milyen gabonából készült, a tönkölybúzában kevesebb a kalória, mint a sima búzában, ellenben magasabb az ásványi anyag tartalma. Ha krumplit eszel, azt érdemes héjában sütni, így több rostot tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!