Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt lehet inni...

Fogyókúra alatt lehet inni coca cola zero-t?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sem fogyókúra alatt, sem azután colát a szemétbe dobni. Ásványvíz, gyümölcsteák.
2012. jún. 23. 05:36
 12/14 anonim válasza:
61%

pfff tudatlanok

nem tehetik meg hogy rairjak hogy no cukor es kozbe megis tomve van cukorral..nem azert irjak ra hogy a fogyokurazok ezt ihassak..hanem pl a cukorbetegek erdekeben!! akar halalos kovetkezmenye is lehet annak ha tevesen irjak ra..nem tehetik meg mert rengeteg penzt fizetnenek

2012. jún. 27. 02:08
 13/14 anonim válasza:

hízni nem fogsz tőle, úgyhogy ilyen szempontból ihatsz, viszont az összes falási rohamomat egy Zero Cola megivása okozta, ráadásul puffaszt is. Hosszútávon nem jó, én mondjuk hetu 1x beiktatom "édesség" gyanánt (jobb mint x tábla csoki).

szóval napi szinten kerüld :)

2012. júl. 21. 09:47
 14/14 anonim válasza:
100%
Mikor én fogyókúráztam (95-ről fogytam 76 kilóig) végig coca-cola zerot vagy lightot ittam, hogy legyen valami finom is a diétában. Szóval lehet inni fogyókúra mellett. A diéta után azonban leszoktam a kóláról, helyette paradicsomlevet vagy sima ásványvizet iszom, kólát csak nagyon ritkán, mivel egészségtelen.
2012. szept. 21. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!