Ha 3 napon keresztül csak paradicsomon, almán és vizen élnék napi 1 óra aerobikkal mennyit fogyhatnék?
Nyugi, csak unatkozó kiscsajok, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal a nyári szünetben, és mivel épp ez a divatos dili, ezért anorexiásat játszanak.
Nem kell komolyan venni, szánalmas az egész.
De azért eléggé idegesítő tud lenni.
Én anno tavaly nyáron 64 kilóról 55re fogytam le.DE NEM ÍGY.
Szinte mindennap edzettem,fel is jegyeztem,hogy az nap mit csináltam.Mellette nem éheztem,nem paradicsomon éltem hanem vizen,ha úgy csináltam volna lehet most nem írnék ide..
Értettük. :)
Én most fogytam le 62-63 kilóról 47-re, de én sem így. Írtam már ezerszer, hogy semmiről nem mondtam le, csak mértéket tartottam. De nem hiszik el az emberek, mindenki valami gyors, csoda-megoldást akar.
Mikor mondom, hogy nekem fél év volt, közlik, hogy annyi idejük nekik nincs. Hát, akkor sajnálom őket, szenvedjenek csak a semmiért. Végül is az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!