12 éves lány vagyok és 76 kg hogyan foghatnék le? Kb 55 kg-ra. De asztmás is vagyok úgyhogy könnyen kifuladok .156 cm magas vagyok és lány .
NE egyél nagyon sok gyümit, csak keveset, mert tele van cukorral.
NE barna, félbarna kenyeret, többnyire az csak színezett. Teljes kiőrlésű kenyeret egyél.
Egyszerű szénhidrátokat (cukros, fehérlisztes dolgok) ne nagyon.
Zsíros kajákat kerüld, és ne egyél a főétkezésekhez kenyeret.
Napi 5x egyél, de ne szétdurranásig, csak hogy ne legyél éhes.
Sok folyadék (víz, tea édesìtővel-> Stevia).
Úszni, biciklizni tudsz, futni ne akarj semmiképp asztmásan (én is az voltam... én 13 évesen voltam ilyen súlyú, nem sokkal magasabban, 162 centihez, úgyhogy átérzem a problémádat...)
A gyümölcs helyett zöldség, a kenyér helyett zsömle, kifli abonett. Ezek jól ellenőrizhető adagok.
Kalóriatáblázat figyelése. Neked 1346kcal a célravezető egésznapos fogyasztás. Ez 164g szénfidrát, 62g fehérje és 36g zsír összesen.
Én a szénhidrátot tudom fejből hogy ez
reggeli 2 zsömle
tízórai 2 abonett
ebéd 50g száraz tészta, vagy rízs, vagy 200g krumpli
uzsonna 2 abonett
vacsora 1 zsömle.
ma 10:33
Stevia teljesen természezetes alapú, direkt azért írtam azt. 12 éves még gyerek, alap, hogy ne egyen szintetikus dolgokat, ha mód van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!