Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Semmi nem hajt meg. Már...

Semmi nem hajt meg. Már mindent kipróbáltam. Valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
próbátlam természetes hashajtókat, mint a szilvalekvár melegvíz kombináció, és próbáltam gyógyszereket, hashajtókat. egyetlen egy hajtott meg, az a mályva tea, de pár alkalom után már az sem hatott, ráadásul már a látványától is rosszul vagyok, annyira gyűlölöm az ízét. Mit tehetnék?
2009. júl. 6. 16:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
azis egyén függő hogy mi hajtja meg az embert:) pl ehetsz csípőset pl jó csípős lecsót egy tányérral kenyér nélkül, ha nemis rögtön de egy idő után biztos meghajt. reggel jó meleg kv, utánna meleg tejben zabpehely..ezis tuti jó módszer.
2009. júl. 6. 16:09
 2/15 anonim válasza:
Van a lenmagpehely,amit tejben áztatva esznek meg, nekem is ugyanez a problémám gyerekkorom óta,plusz most mellé várandós is vagyok. A vas,amit szedek megfog...nekem sem vált be a szilvalekvár,sem langyos víz, éhgyomorra 100%narancslé vagy narancs, még ami sikeres volt a napi 2szem őszibarack...és főzelék meg leves minden nap! Sajna változtatni kell az étkezési szokásokon! Nagyon veszélyes a székrekedés!
2009. júl. 6. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
mi egyszer kaptunk valami édesítőszert egy cukorbeteg ismerősünktől... hát nem lett jó vége...... :D de sajnos nem tudom, mi volt az. ilyen papírizében volt, mint a kristálycukor. Beleraktuk a teába és az egész úgy jött ki mindenkinek, ahogy bement :S
2009. júl. 6. 16:20
 4/15 anonim ***** válasza:
utolsónak: valószínüleg vmi mesterséges édesítőszer volt, de azt nem szabadna senkinek sem fogyasztania. Fügét próbáltad már? az jó hashajtó. Friss jobb, de nem tudom itthon lehet e kapni olyat. Próbáld ki akkor a szárítottat.
2009. júl. 6. 16:32
 5/15 anonim válasza:
Vegyél FABIANI MÁLYVATEÁT,az BÁRMILYEN MAKACS SZÉKREKEDÉSRE KIVÁLÓ.Csak arra vigyázz,hogy NAPKÖZBEN VEDD BE,hogy éjszaka nyugodtan tudjál aludni,mert körülbelül 5 óra múlva kezd hatni.Nálam általában 1 óra alatt lezajlik a dolog.
2009. júl. 6. 16:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Igyál tejet, és sima citromlevet hozzá. Kb fél óra és sprintelhetsz a wc-re :D
2009. júl. 6. 17:16
 7/15 anonim ***** válasza:
szia, nem tudom mennyi ideje küzdessz ezzel, de kb. két évvel ezelőttig nekem is hasonló problémám volt.szerintem kezdj el sportolni, én pl ha tehetem heti5x mozgok valamit, hidd el az átmozgatja a testedet is.emellett egyél sok rostosat, és igyál sok vizet.én pl ha nem iszom meg napi 3 liter vizet (de minimum 2-t) akkor sokkal nehezebben "jön az ihhlet". ezek mellett a reggeli kv-m után simán el tudok menni wc-re, minden napi, pedig régen a heti 2-3 nak is örültem !
2009. júl. 6. 17:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Nálam is, sport, és reggeli kávé! Tuti!

:D

2009. júl. 6. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Utifű maghéj.Kúraszerűen kell enni, akkor hat.Kitisztit mindent ott belül.
2009. júl. 6. 18:39
 10/15 anonim válasza:
Sok folyadék,mozgás,körte kompót,este egy jó érett kiwi.
2009. júl. 6. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!