Ez sok egy napra vagy ennyitől még lehet fogyni?
Reggeli:
1db nektarin
Ebéd:
Amerikai zöldségkeverék szósszal
Szűztea keksz
Délután: 2 tölcséres fagyi
Chocapic gabonapehely tejjel
Ez össz-vissz olyan 1500 kcal körül mozog plusz 45 perc kick-box mozgásnak (ezzel elvileg 1000 kcal-t el lehet égetni). Így lehetséges a fogyás?
5-6kg-tól szeretnék megszabadulni. 168 centi vagyok és 57 kg. 18/L
Ezzel 1 gramm zsírt nem fogsz fogyni, és baromi káros is, mivel 0 gramm fehérjét tartalmaz,. Ha nincs az étrendben fehérje akkor izmot bontasz nem zsírt!
1. 20g zabpehely + 8tojás fehérje vagy 20g (1 kanál) protein+ 1 kanál lenmagolaj
2. 50g csirke+30g rizs
3. 50g csirke+30g rizs
4. 50g csirke+200g zöldség
5. 50g csirke+100g zöldség
6. 50g csirke+200g zöldség
Ez egy diétás étrend egy kb 60 kilós nőnek..
Nem kerülhető el, mert csak a húsban vannak esszenciális aminósavak, amik egyszerűen szükségesek! Lehet trükközni tofuval meg egyéb növényi fehérjékkel, de az nem az igazi. A hús részben kiváltható tejsavó fehérjével (turmix), de ezek táplálékkiegészítők, tehát ezekre alapozni nem szabad, csak kiegészítenek.
Egyébként én 3 éve mindennap ilyen étrenden élek, és mégcsak háziorvosnál sem voltam semmi betegségem nem volt, és nem is egyhangú hidd el, mert a húst nagyon-nagyon-nagyon sokféleképpen el lehet készíteni!
dehogynem kerülhető el a húsfogyasztás. igaz h pótolni kell a fehérjét, de a húsban rengeteg méreganyag van, hacsak nem veszel biot 3szor annyiért jobb, ha kerülöd a húst. mióta nem eszem ezerszer jobb a közérzetem. viszont a chokapik vagy mi a ff.....:D na azt ne. nulla tápanyag, műanyag az egész. ellenben cukor az van benne.. ez nem fogyókúrás kaja. még a gyerekek is híznak tőle.
ha fogyózol hús helyett egyél a salátádhoz/zöldségkeverékedhez sajtot, gombát, szójatermékeket, mandulát, vagy tojást néha-néha, ha azt megeszed. vacsira magas fehérje tartalmú, krómmal dúsított italport (meta diet shake, ultraloss tejjel), vagy tejsavó fehérjét, ezek tökéletesek. próbáld ilyennel kiváltani a cukros gabonapelyhet. legrosszabb esetben egyél helyette cukormentes műzlit..ha maradandóan szeretnél fogyni a cukros dolgokról le kell mondanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!