Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan osszam el a héten az...

Hogyan osszam el a héten az aerob és az alakformáló edzéseket?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, de nem tudom hogy hogyan osszam el ezeket a héten. Heti 3 nap aerob, (úgy tudom abból kell több, ez nálam aerobicot jelent) és egy alakformálás (Rubint Réka, Béres Alexandra dvd). Szerintetek ez így jó? Kaja rendben van.
2009. júl. 6. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

valószínűleg jó,de ha hamarabb akarsz eredményt látni és bírod is akkor alakformálás lehet 2 nap:) 3nap ,eg aerob.:)

sok sikert!

2009. júl. 6. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
meg aerob* bocsi:)
2009. júl. 6. 13:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a választ.
2009. júl. 6. 14:47
 4/5 Krisz85 ***** válasza:

Szerintem félreértettél ám sokmindent. Az aerob edzés nem egyenlő aerobic- al, tehát azt inkább súlyzós edzésnek fogd fel, ami formál, és e mellé vedd az aerob edzést, ami folyamatos monoton mozgás, futás, bringa, tempós séta, ami nem áll meg, állandó konstans pulzussal csinálod, az az aerob edzés, az aerobic nem ilyen bármennyire is azt hiszi bárki, csak kövesd a pulzusod egy edzés alatt, hiába csinálod egy órán át az aerobic ot, attól a pulzusod ugrál fel s alá.

Heti 3x 20 perc futás elég, ha háromszor aerobicozol + diéta, bőven meg fog látszani, fő a rendszeresség.

2009. júl. 6. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

az aerob az nem aerobic

aerob edzés pl séta vagy ellipszis gép szobabringa 40-60percig

amikor nem edzel súlyzósan akkor aerobozz, vagy ha nemtudod másképp megoldani, akk vagy reggel/este külön az edzéstől

ha ígyse akkor edzés után

2009. júl. 7. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!