SOS! Mi legyen a 3 fogás?
Figyelt kérdés
Étterembe megyünk délután vendégekkel,így muszáj megbontanom a mindennapi étrendemet és ott enni. De mit?
Ilyesmire gondoltam:
1. valamilyen hideg gyümölcsleves
2. valamilyen saláta?
3. sorbet pld. (ha van), vagy jegeskávé?
Szerintetek?
(Muszáj végigenni a 3 fogást a vendégek miatt, jó 3 órát minimum ott leszünk). :(
2012. jún. 20. 10:24
1/2 anonim válasza:
OMG, nyugodtan egyél bármit, 1 étkezés nem a világ, én simán kiélvezném. Szerintem hülyének néznek, ha ilyet eszel.
2/2 anonim válasza:
hát azért egy étteremben lehet enni csirkehusit is párolva/grillezve meg zöldkörettel, salátával, de rizst is ehetsz hozzá. levesnek a gyümölcslevesben van tejszín és cukor, a krémlevesekben szintén van tejföl/tejszín/habarás, én a helyedben pl. zöldborsólevest kérnék, ott csak max nokedlibe futsz bele, azt meg ki lehet hagyni.
desszertnek meg pl. gyümölcssaláta? jegeskávé ha meg nem vaníliafagyis, csak tényleg "jeges" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!