Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Élesztő nélküli, teljes...

Élesztő nélküli, teljes kiőrlésű tönkölybúzakenyér 100 grammra kivetítve kb hány kalória lehet?

Figyelt kérdés
Most vettem pékségbe, de nincs rajta ilyen adat, csak annyi, hogy olívaolajból, ivóvízből, szódabikarbónából és tk tönkölybúzából, napraforgómagból készült. Sajnos neten se találtam meg.
2012. jún. 19. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
220-245 között
2012. jún. 19. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a napraforgó miatt több.
2012. jún. 19. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak a tetején van kevés mag.
2012. jún. 19. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
En 255nek szamolom a tk kenyeret mindig de az elter a tiedtol. Boltibol lattam olyat ami 240-250 korul mozgott talan 230 koruli is, de az nem biztos. A napraforgmag miatt csak picit lehet tobb sztem ha zavar kapard le en is le szoktam kaparni ha olyan van. Bar ha nagyon tomor es nagyon nehez akkor az az igazi tk kenyer az sztem 250-255 korul lehet max 260.
2012. jún. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!