Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlsúlyos vagyok?

Túlsúlyos vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Hány kilónak tippeltek?

2012. jún. 19. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elöször is ne legyél ennyire agressziv és nem kiabálj, mert akkor nem fog neked senki sem válaszolni, ezen kicül neveletlenség is.

Másodszor a 2 kg IS túlsúly ugyan, csak nincs abszolut értékben meghatározva, hogy mennyi az optimális.

A BMI és minden más is CSAK tájékoztató adat, mert az egyéni különbségek sokat számitanak. Ugyanis uhyanolyan magas és ugyanolyan súlyú, azonos korú és nemü kég ember közül lehet az egyik ránézetre vékony, a másik meg kövér. Ugyanis ha a súly jó részét zsír teszi ki, akkor kövérebbnek látszik, mint ha izmos.

Ezen kivül ha a BMI-t vennéd is alapnak, ott is két határérték van megadva, és az egyes kalkulátorok között is van 2-3 kg eltérés.

Ha valakinek 2 kg!!! túlsúlya van, azt egy hét alatt rendbe tudja hozni.

A kép alapján nem lehet megmondani, hogy neked van-e és mennyi túlsúlyod, ahhoz legalább is bikinis kép kellene, mert úgy látható az esetleges háj a hasadon/fenekeden/combodon.

A magasságodhoz a megadott súly több, mint az ideális, kivéve, ha sokat sportolsz és csupa izom vagy, akkor éppen jó így.

2012. jún. 19. 15:50
 12/15 A kérdező kommentje:

Ki van felháborodva:D Tök nyugodt vagyok .Vagy mi van???

Amúgy az a kérdés hogy hány kilónak tippeltek.Ezért nem mondtam meg hogy mennyi vagyok.Azt meg hogy valaki túlsúlyos (vagyis nem vékony) szerintem kívülről lehet látni..

2012. jún. 19. 15:50
 13/15 Andizsuzsi ***** válasza:

Ha valamit csupa nagybetűvel írsz egy fórumon, az kiabálásnak számít.

Egyébként a túlsúly nem a vékonyságtól vagy vastagságtól függ. Lehet valaki nagyon vékonyan is túlsúlyos, ha a csontjain csak háj lötyög, és nem izom feszül. Egy szépen kidolgozott izmos test pedig nem vékony.

És hogy a kérdésedre is feleljek, igen, felesleg van a hasadon.

2012. jún. 19. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Tényleg nem értem, miért szekálod a válaszolókat, de mindegy.

Nem tűnsz túlsúlyosnak (az nálam amúgy nem az egy-két kiló feleslegnél, hanem a 10+ kiló feleslegnél kezdődik valahol), hogy akarsz-e fogyni, az a te dolgod, hadd ne lássunk a fejedbe.

Ránézésre nem mondanám, hogy fogynod kell, de nyilván, ha akarsz, akkor tudsz még, hiszen nádszálvékony sem vagy.

2012. jún. 19. 16:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy túlsúlyos, de a fényképezőgépen állítsd be a dátumot. Amúgy karaokeztál vagy iskolai műsor volt?:D
2012. jún. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!