Ismeri vmelyikőtök a Hot gélt? Mennyi idő után használt?
Figyelt kérdés
Sajnos a narancsbőrömet semmilyen sport, diéta nem tünteti el, ellenben a kozmetikusom nagyon ajánlotta a Hot gélt. Azt mondta neki is nagyon sokat használt és centikben mérhető a különbség. Azért hiszek neki, mert számára az semmilyen előnyt nem jelent, ha egy ilyet elkezdek használni, ő nem árul ilyet. Tehát biztos nem csak azért mondta, mert miért ne. Mit gondoltok? Akinek esetleg van vele tapasztalata az megosztaná?2012. jún. 18. 21:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem meg eltünteti a rendes étrend, valamint pl a súlyzós edzés, ez alól nincs kivétel, megvizsgálnám a helyedben hogy az előbbi rendben van-e, valamint szerintem eléggé magas még a testzsír % od, különben nem lennél narancsbőrös.
2/7 anonim válasza:
El ne hidd, hogy a kozmetikai gélek, krémek hatásosak...Könyörgöm. Nincs csodaszer, attól hogy rákened, nem fogja eltüntetni a zsírt. Mert ugyebár a narancsbőr ezért képződik. Szóval semmilyen sport nem használ? Rosszul csinálod. vagy nem vagy kitartó...2hét alatt nem fog eltűnni, mert ugye nem 2 hét alatt lettél narancsbőrös. Futás nagyon hatásos amúgy, csak ilyen melegbe ezt félre kell tenni. Hiszel a kozmetikusnak? hát persze, hogy "semmilyen haszna nincs" vagy mégis? ez csupa marketing...jófejkedik,tippeket ad te elhiszed és visszajársz hozzá mert "próbál segíteni" kénytelen a "kedvedbe járni", hogy legyen visszajáró vendége.
3/7 A kérdező kommentje:
Fél éve futok minden este. Most hogy meleg van este fél10-kor szoktam menni. A kozmetikusomhoz meg nem azért járok, hogy ajánlgasson dolgokat, hanem gyantára. Véletlenül említettem neki legutóbb, hogy még mindig nem tűnt e a narancsbőröm, hiába sportolok, diétázom. És ő mondta, hogy neki használt, csak nem feküdni kell vele, hanem tenni-venni mellette. Nem kell feltétlenül sportolni (bár én esténként már úgy megyek futni, hogy előtte bekentem magam vele), csak annyi, hogy mondjuk a házi munkát úgy csináljam, hogy előtte bekentem magam vele. Egyébként fórumon olvastam, hogy sok mindenkinek használt. Gondoltam itt is megkérdezem. Ja és nem kell mindjárt feltételezésekre bocsátkozni, hogy biztos csak 2 hete sportolok meg mittomén. Legközelebb lehetőleg csak olyan válaszoljon, akinek van bármilyen tapasztalata vele, pozitív vagy negatív. Akinek fogalma sincs róla az ne írjon, mert csak feltételez.
2012. júl. 5. 15:18
4/7 Penszy válasza:
nekem bevált.én is sokáig szenvedtem a narancsbőrtől (combom hátsó része)kb.1éve használom,van h.heti 2 x van h.1hónapba csak 2x,igaz mellette elkezdtem egészségesen étkezni és sportolni.mára már feleslegessé vált a használata,bátran veszem fel a miniszoknyám :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :))) végre egy tapasztalt válaszadó! Igazából azt látom, hogy nagyon kiizzadok tőle, meg bepirosodik a bőröm, csak azért érdekelt, hogy kinek mennyire használt. Merthogy nem hinném, hogy az izzadástól bármennyit is égne a zsír, viszont a méreganyagok eltávoznak, és ugyanez vonatkozik arra, ha beindul erősen a vérkeringés, amit ugye a kivörösödött bőr jelez. Hát köszönöm még egyszer :) ha egy pozitív tapasztalat már van, akkor érdemes volt megvenni (és drága sem volt).
2012. júl. 5. 19:04
6/7 anonim válasza:
A narancsbőr oka a bőr alatti zsírszövet felszaporodása, hiába sportolsz, hiába vagy 50 kg attól még lehet magas a testzsír százalékod, és ezt a típusú zsírszövetet iszonyatosan nehéz eltüntetni... Némiképp, ahogy a többi krém is javíthat a bőröd tónusán amitől tűnhet úgy, hogy javult a helyzet hasonlóan a ránctalanító krémekhez, de végleges megoldást nem adnak...
7/7 Penszy válasza:
igazán nincs mit :) egyébként kb.már 3x-i használat után látványos volt a javulás,egyébként azt sem lenne rossz ha a kozmetikusodnak van ultrahangos gépe,megkérhetnéd rá h.azzal vigye be a gélt,sokkal mélyebbre jutnak be így a hatóanyagok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!