Használt már valakinek a hideg-meleg váltózuhany?
Narancsbőrös a testem. Zsírégető diétát próbálok tartani és heti 5*1 órát futni szoktam.
Kérdés hogy ez mellett kínozzam-e magamat váltózuhannyal is a hatás érdekében vagy teljesen fölösleges mert nem ér semmit?
23/l
A narancsbőr a bőrréteg alatti zsírsejtek fejlődési rendellenessége - általában genetikai dolog. Egyetlen módja, hogy mérsékeld, ha a bőr alatti zsírt ledolgozod. A váltózuhanyozásnak semmi hatása nincs a zsírszövetre, az maximum a bőr hajszálereit húzza össze - visszér ellen esetleg jó, de amúgy semmi más haszna nincs.
Inkább szaunázz edzés mellett.
Én időnként szoktam használni, jobb tőle az anyagcserém, pezsdíti a vérkeringést, segíti a méreganyagok távozását.
Komoly eredményt még nem fedeztem fel, talán kicsit feszesíti a bőrt..
Ártani nem ártasz vele, az tuti!
felfrissít.
ezen kívül más hatása nincs.
kalóriát nem éget,kalória deficitet nem hoz létre,tehát nincs hatással a nb-re.
Igen, azt sejtettem hogy nem fogja elégetni mozgás helyett a kalóriát :D
A diétám természetesen rendesen kiszámolt zsírégető diéta. Semmi kedvem izomból fogyni. Mozogni is mozgok ahogy má írtam. Köszönöm a válaszokat, akkor max edzés után csinálok pár percig ilyen váltózuhanyt mert ártani nem árt, és nyáron mégiscsak felfrissít.
Szia!
Bar mar reg kerdezted de en leirom a tapasztalataimat, foleg, hogy annyi okos valasz volt itt.
1) teny es valo, hogy a narancsbort miatti zsirt nem egeti el, DE elenkiti a nyirokrandszert ezaltal hatasos a narancsbor ellen is.
2) erositi az imunrendszet.
3) jot tesz a keringesnek
4) feszesiti a bort, puhaba tisztabba teszi
- en evek ota hasznalom, telen nyaron, mar "kivanja" is a borom, altalaban csak az elso valtas kellemetlen
- amita hasznalom sokkal szebb texturaju lett a borom puhabb, kevesebb a narancsborom, pedig van rajtam feleslem sajnos. A natha szeru betegsegek elkerulnek. Viszont en tenyleg evek ota hasznalom. Kb 3. Rutinna valt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!