Candida diéta során szabad az édesítőszer?
Figyelt kérdés
az a problémám lenne,hogy elkezdtem ezt a candida diétát ,de egyszerűen sem a kávé,sem zabpehyel és még sorolhatnám mi,nem csúszik édesítőszer nélkül.sajnos steviára nincsen pénzem,így eddig minden nélkül ette-ittam a dolgokat. szóval azt szeretném tudni,hogy mennyire káros a sima édesítőszer2012. jún. 18. 15:03
1/1 anonim válasza:
800 forint környékén lehet kapni olyan édesítőszereket, amelyek candida diétában is fogyaszthatóak, mert a gombának nem nyújtanak táptalajt. Igaz, ezek csak 300-350g-osak, de elég belőlük csak kicsit használni. A stevián kívül van még xilovit is ez is egy olyan édesítőszer ami candida diétában fogyasztható. 500g =1500 Ft. Vagy még amit fogyaszthatsz az a nyírfacukor ebből is van kisebb kiszerelés (350g= kb 800Ft).
Én a sima édesítőszereket nem ajánlanám, hisz ez a diéta egyik alappillére, hogy semmi cukrot, édesítőszert nem fogyaszthatsz. Válassz inkább ezek közül, amiket leírtam.
Üdv.: egy candida diétás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!