Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Villámgyors, látványos,2...

Villámgyors, látványos,2 hetes fogyókúra? Létezik?

Figyelt kérdés

A barátom tegnap elutazott, és 2 hétig nem jön haza. Télen eléggé elhagytam magam, nem figyeltem arra, hogy mit eszem, és hogy mennyit mozgok. Egyszóval feljött rám +5 kg. Ezt le szeretném adni a nyáron, és tudom, hogy csak hosszú, kitartó mozgással, és diétával érhetek el hosszan tartó, egészséges eredményt, de meg szeretném lepni a barátomat, azzal, hogy mire visszajön, ha nem is csúcsformában, de legalább formában vagyok. Van erre lehetőség? Léböjt kúra, és mindennapos futás + egyéb 1 órás mozgással sikerülhet?

Az sem baj, ha utána visszahízom, majd ésszerűen leadom, de meg szeretném lepni a páromat.:)

21/L

2012. jún. 17. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Amit kitaláltál nagyon nagy hülyeség,

ha már rohamdiéta akkor :

[link]

2012. jún. 17. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Többre mész, ha normálisan eszel és futsz vagy mozogsz napi 1 órát.

Igen, biztosan nagyon jó lesz majd valahogy leadni azt az 5 kilót, és fáradtan és kimerülten a barátod elé állni, mert a csodadiétád kicsinált.

Ja meg az is jó lesz majd, ha 10 kilót szedsz majd vissza az 5 helyett.

2012. jún. 18. 02:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Villámgyors, ráaádsul 2 hetes fogyás talán akkor lehetséges ha valaki betegségben szenved!!!

A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.

1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.

2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.

3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.

4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.

5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.

6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.

Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6.

2012. jún. 18. 06:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát van egy ilyen: [link]

ez 13 napos, és heti 2-3x futással elég hatásos. Két éve lefogytam vele 7 kg-ot( 69-ről 52-re) persze rögtön visszajött 1-2 kg, és csak nyáron tudtam tartani, úgy,hogy folyamatosan figyeltem az evésre, aztán mostanra persze megint 60 kg vagyok. Szóval ez nem tartós, de eredményes és azért annyira nem is egészségtelen, mint a káposztaleveskúra. Viszont, csak akkor hatásos a diéta, ha pontosan betartod!! Nem bonyolult, csak akaraterő kell (pl. alkohol egy csepp se, még ha bulizol is stb.) Emlékszem nekem a végére már olyan rossz kedvem volt, hogy az hihetetlen. Minden esetre ezzel a diétával+futással az 5 kg az valószínüleg lemegy, de hangsúlyozom, ez nem tartós! A visszahízást úgy tudod talán redukálni, hogy a fogyókúra alatti sportolás mennyiségét megduplázod, és továbbra is alig eszel csak édességet, zsíros kaját.

Másik tipp: minden nap 30 perc futás csak simán( 1 napot hagyj ki pihenőnek), édességet kihagyod, napi 3-4 é víz, sok zöldség gyümölcs tojás csirkehús. Napi 50 felülés. Ez kilóban kevésbé fog meglátszani, de a tükörben, valamint a barátod szemében szép eredményt érhetsz el.

Sok sikert!

19/L

2012. jún. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!