Ha evés után iszok almaecetes vizet úgy is használ valamit?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 13:28
2/4 Krisz85 válasza:
természetesen semmi haszna, diéta és sport az ami eredményre vezet, minden más felesleges idő és pénzpocsékolás
3/4 anonim válasza:
Fogyni nem fogsz tőle, tehát ettől ne várj csodát, viszont nekem az emésztésemet segíti. Én étkezés előtt szoktam egy keveset egy pohár vízbe önteni. Nekem az emésztésemre jó volt, de másra nem nagyon. Meg vigyázz, nem mindenkinek bírja a gyomrom. Nekem nincs bajom tőle, de a barátnőmnek rendesen felnyomta a gyomorsavát.
4/4 anonim válasza:
Érdekes, hogy a barátnődnek felnyomta a gyomorsavát, mivel az almaecet (a közhiedelemmel ellentétben) nem savas hatású, hanem épp ellenkezőleg: lúgosít. Persze van, akinek ezt sem bírja a gyomra. Gyomorégést már el tudok képzelni, azt valóban okozhat. Egyébként miért oszlatod el a kérdező reményeit, miszerint nem fogyaszt az almaecet? Igenis fogyaszt, hosszú távon tartós súlyveszteséghez vezet. Én már egy hete iszom, és fogytam 1 kilót. Mondjuk most pár nap szünetet tartok. Persze ebben az is benne van, hogy csak ásványvizet iszom, és este 6 óra után már nem nagyon eszek semmit. De alapvetően az almaecet - a számos jótékony hatása mellett - zsírégetés szempontjából is kiváló választás! Úgyhogy, kedves kérdező: mindegy, hogy evés előtt vagy után iszod, ugyanolyan hatásos. Lefekvés előtt mindenképp érdemes inni, mert akkor éjszaka dolgozik a szervezetedben, miközben te nyugodtan alszol. Én reggel éhgyomorra szoktam. Délben pedig, hogy ebéd előtt vagy után iszod-e, teljesen mindegy. Úgyhogy hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!