Sokat ettem tegnap?
reggeli: 2 db fánk fél ek lekvár
ebéd: egy tányér zöldbab főzelék
vacsora: sajtos téliszalámis meleg szendvics
Most hogy elkezdődött a nyár megint fogyókúrázom.Tavaly egy ilyen "fogyókúrával" 4 kilót fogytam egy nyár alatt,de semmit nem szenvedtem érte.Idén többet akarok,és még csak bemelegítettem,és mától igyekszem sok gyümölcsöt enni,teljes kiőrlésű kenyeret,zöldséget,és tudatosan fogok napi 3 liter vizet inni.Így fogyhatok egy nyár alatt 8 kilót?
reggeli:2 db fánk fél ek lekvár
ebéd: egy tányér zöldbab főzelék
vacsora: sajtos téliszalámis meleg szendvics
Ez neked fogyókúra?
100g/
Fánk 10g fehérje 16g zsír 60g szénhidrát
Zöldbab 3g fehérje 7g szénhidrát ( ha csak nem eszel meg belőle fél kilót akor nem sok értelme van mert szinte nincs semmi tápértéke)
Sajt 26g fehérje 26g zsír!-ezt felejts el
Téliszalámi 25g fehérje 46g zsír
Tehát ha a napi kajád
2 fánk (2x50g)
1 tányér zöldbab (250g)
1 sajtos téliszalámis melegszendvics (legyen 50g sajt-50g szalámi)+ akármilyen kenyér
Összesn:
Fehérje:35g
Szénhidrát:80g
Zsír:25g
Ez kb:
25% fehérje
60% szénhidrát
15%zsír
Egy fogyókúra alatt pedig a napi kajádnak így kellene kinézni:
50%fehérje
40%szénhidrát
10% zsír
Arról nem is beszélve hogy a napi átlag energiabevitel kb 25%át fedezi....
A lényeg, hogy hülyeség amiket és ahogyan eszel. Fogyókúra alapvetően marhaság. Inkább életmódváltás, sport+diéta.
Amúgy a sok gyümölcs, az sok cukor lesz. Diéta alatt a rengeteg gyümölcs nem célravezető. Sok fehérje, kevés szénhidrát és sok mozgás kell. Napi ötszöri étkezés, stb. Kicsit utána olvashatnál.
Nem kell kioktatni? Akkor ne tegyél fel kérdést, ha neked problémát jelent, hogy valaki segít.Amúgy a tények nem számítanak kioktatásnak.
Tőlem fogyhatsz hurkás fagyival is, nem érdekel.
Fogytál igen...bári le tud fogyni egy nyári szezonra.Ha tartós eredményt szeretnél akkor cradió+emelt fehérje csokkentett szénhidrát és zsír.
Nagyon sajnálom hogy grammra pontosan kiszámoltam a kajádat és próbáltam segíteni ez volt az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!