Ez kb hány kalória lehet?
Figyelt kérdés
Reggeli
- 1 szelet (kb 100 g) teljes kiőrlésű kenyér (vékonyan megkenve light margarinnal)
- 2 szelet párizsi
- 2 dl tejeskávé édesítővel (1,5 %-os tejből)
Tízórai
- 1 banán
Ebéd
- 1 sült csirkecomb (sütőzacskóban sütve zsiradék nélkül)
- 15-20 dkg krumplipüré
Uzsonna
- 1 alma
Vacsora
- 3-4 szelet puffasztott rizs
- 3-4 szelet párizsi
- 5-6 karika kígyóuborka
- 1 paradicsom
- 2-3 szem retek
2012. jún. 14. 23:03
1/6 anonim válasza:
a kalóriatáblázatban keresd ki.
amúgy meg az időzítések nem jók,kevés a fehérje.
2/6 A kérdező kommentje:
Miért,akkor hogy kellene?
2012. jún. 15. 19:53
3/6 anonim válasza:
pl
1.3-4tojás,zsemle,zöldség
2.zabpehely,joghurt
3.párolt csirkecomb,zöldség
4.ua,mint a 3.
5.túró,joghurt
4/6 A kérdező kommentje:
Tízóraira és uzsonnára eszek zsírszegény gyümölcsjoghurtot is édesítővel,csak azt azért nem írtam oda,mert arra rá van írva a kalória.De amúgy ez csak egy napi példa volt,ez variálódik,de hasonlókat szoktam enni egy nap.
2012. jún. 16. 18:21
5/6 anonim válasza:
hiába.
a joghurtban nincs fehérje.
diéta alatt meg nem kell túlvariálni az étrendet,mehet minden nap ugyanaz,ugyanabban az időben.
és nem a te verziód,mert az nem diéta.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam,hogy diéta.Csak kíváncsi voltam,kb hány kalória lehet.Táblázatokat én is néztem,de vannak eltérések.
2012. jún. 16. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!