A Zero illetve a Light Colák tényleg cukormentesek? Nem hizlalnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 16:19
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom cukormentes és nem hízlal, de álítolag egészségtelenebb(többet ártasz vele a szervezetednek) mint ha rendes colát innál.
2/7 anonim válasza:
figyelj... ha van valami íze akkor szerinted cukrozott? segítek igen.. ha víz ize lenne és feke színe akkor nem lenne csak cukrozott
3/7 anonim válasza:
Nem cukrozott, mivel akkor az össze cukorbetegnek az egekben lenne tőle a cukra. Ahogy nekem is, amikor még ittam:) De olyan mesterséges édesítőszer van benne, ami ártalmas. Én elhagytam a mesterséges édesítőszereket, és elmúltak a fejfájásaim (hetente legalább 3-4 nap fájt a fejem).
4/7 anonim válasza:
édesítőszer van benne és szerintem ugyanúgy hízlal mint a cukros.
5/7 anonim válasza:
nem, hizlal, de nem a legegészségesebb...
aki azt mondja hogy hizlal annak ajánlom nézze át a feltüntetett makró tápanyag táblázatot a terméken
6/7 anonim válasza:
Az lenne a legtanácsosabb, ha leszoknál a Cola-ról...Én is ezt tettem, de nem más unszolására! Saját magam érdekében! Rájöttem, hogy nem éppen jót teszek vele magamnak, hanem csak ártok! Nem jó hidd el. Ki lehet bírni, én már 2009 jan. 1-jétől nem ittam egy kortyot se.Ma már a szagától is felfordul a gyomrom! Pedig sokszor alig bírtam, mert itthon mindenki kólafüggő...És tudod mit?! Büszke vagyok rá, hogy nem károsítom magam. Mások tegyék azt!, De nekem fontosabb az életem!...:)
7/7 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy szokj le!!!!A cukorpótló szerek negatívan befolyásolják a szervezetet: pl termékenység (lehet most még nem szeretnétek babát, de egyszer igen és akkor nehogy ezen múljon)...de összességében rettenetes hatása van. Ha annyira koffein függő vagy, akkor inkább igyál napi max 1 jó minőségű kávét. Az nem hizlal és nem is ártasz magadnak annyit, persze ne cukorpótlóval, hanem egy pici mézzel, ami tele van értékes anyagokkal. Nem ettől hízol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!