Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A combom miért nem fogy le?...

A combom miért nem fogy le? Lefogyhatnék én 40 kilóra, akkor is vastag maradna és hájas. Pár kép lent. Edzek renszeresen.

Figyelt kérdés

Járok edzőterembe, csinálok kardio gyakorlatokat az edzés elején és végén. Egyedül a futógépre nem vagyok hajlandó ráállni, mert nem tudok futni... Kerékpározom is jó időben sokat, azzal is járok melóba. Kb. 25 perc az út oda,a ami nagyon nem egyenes. Visszafelé is ennyi, de nehezebb, mert több az emelkedő. Azon kívül szoktam néha, meg még fogok is többször kerékpár túrázni. Nem zabálok, nem eszek tésztát tésztával, meg krumplit sem. Miért marad vastag a combom? Dolgozom is, de nem ülőmunkát, hanem fizikait.

A képeken nem biztos, hogy rendesen látni az arányokat, mert néhány fényképen vékonyabbnak mutatja a kép a lábaimat a valósághoz képest...

[link]

[link]

A hasam az oké, azzal nincs gond, ha nincs felpuffadva, de lejjebb problémák vannak:

[link]

2012. jún. 14. 12:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Futógép - Sokan, így én is elkövettem azt a hibát, hogy egyből futni akartam. Először meg kell tanulni sétálni. próbáld ki. Fél óra séta, először kb 1-2 percig 5 km/ó, utánna 2-3 perc 5,5 km/ó, majd percenként 0,1 km/ó-val növelve a tempót felmenni egész 6 km /ó-ig, és ezt tartsd fél órán keresztül. Hidd el fogod érezni, és a kilók is olvadnak rólad.
2012. jún. 18. 10:10
 12/13 anonim ***** válasza:
van valami leg master vagy milyen gép, nem drága, és a belső combot erősíti. :)
2012. júl. 25. 14:47
 13/13 anonim válasza:
meg ilyen sin amibe belelépsz és ki be húzogatod a terpeszeket
2012. aug. 15. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!