Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 14/L Nagyon sárgák a fogaim,...

14/L Nagyon sárgák a fogaim, pedig renszeresen mosok fogat. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

A teától lehet?

Jajj .. kérlek segítsetek, hogy mit csináljak. :(

2011. dec. 5. 13:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet teától, kávétól, cigarettától. Minden egyes teaivás után megmosod a fogad.
2011. dec. 5. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, segít-e, de próbáld ki a Dentomin nevű fogport! Patikában lehet kapni, olcsó, és eltávolítja a kávé, tea és dohányzás okozta elszíneződést. Egy próbát megér! :)

Illetve (persze már drágábban) lehet kapni fogfehérítő fogkrémeket, volt, akinek bevált. (Nekem személy szerint nem sokat használtak. :/)

2011. dec. 5. 14:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kv, (fekete) tea vagy cigi?

Ha egyik sem, és rendszeresen mosol fogat, akkor alkati. Fogadd el - ez a legtöbb, mait tehetsz. Az enyémek is kissé sárgásak, és a dokim megmondta, hogy az ilyen fog (a nem hófehér, hanem csontszínű) megfelelő ápolás mellett jóval tovább tart és egészségesebb marad, mint a hófehér. Felejtsd el a hül.ye hollywoodi libákat meg a magyar megfelelőiket.

Te így vagy szép. :)

2011. dec. 5. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja, kihagytam valamit: ha kisgyerekként éppen akkor kaptál nagyobb adag antibiotikumot, amikor az a bizonyos fogad vagy fogaid váltód/ott/tak, akkor attól lehet sárgább, még kissé szürkébb vagy barnább is, úgy, hogy közben makkegészséges. Ne parázz rajta, keress magadon valami mást, amibe beleköthetsz. (14 évesen ez teljesen természetes, hogy az emberen semmi sem elég jó. :))
2011. dec. 5. 14:26
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem cigizem, nem kávézom csak teát iszom. :)

De köszönöm szépen a segítséget kipróbálom azt a port. :)

És köszönöm a biztatást is. :)

2011. dec. 5. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is úgy tudom, hogy a sötétebb fogak tartósabbak. Ez elsősorban alkati kérdés.
2011. dec. 5. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Szívesen. És lazíts! :)
2011. dec. 5. 15:35
 8/11 A kérdező kommentje:
És az a por használni fog? Nem lesz tőle semmi bajom?
2011. dec. 5. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Szió!Nekem is hasonló a problémám mint neked..

Még korábban próbáltam én is dentonim port, nem igazán vált be..mx annyira, hogy éreztem, hogy nem lepedékes a fogam, de a színen nem javított..

2011. dec. 11. 03:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Ohh..:( Hát azérk köszönöm a tanácsokat!
2011. dec. 11. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!