14/L Nagyon sárgák a fogaim, pedig renszeresen mosok fogat. Mitől lehet ez?
A teától lehet?
Jajj .. kérlek segítsetek, hogy mit csináljak. :(
Nem tudom, segít-e, de próbáld ki a Dentomin nevű fogport! Patikában lehet kapni, olcsó, és eltávolítja a kávé, tea és dohányzás okozta elszíneződést. Egy próbát megér! :)
Illetve (persze már drágábban) lehet kapni fogfehérítő fogkrémeket, volt, akinek bevált. (Nekem személy szerint nem sokat használtak. :/)
Kv, (fekete) tea vagy cigi?
Ha egyik sem, és rendszeresen mosol fogat, akkor alkati. Fogadd el - ez a legtöbb, mait tehetsz. Az enyémek is kissé sárgásak, és a dokim megmondta, hogy az ilyen fog (a nem hófehér, hanem csontszínű) megfelelő ápolás mellett jóval tovább tart és egészségesebb marad, mint a hófehér. Felejtsd el a hül.ye hollywoodi libákat meg a magyar megfelelőiket.
Te így vagy szép. :)
Nem cigizem, nem kávézom csak teát iszom. :)
De köszönöm szépen a segítséget kipróbálom azt a port. :)
És köszönöm a biztatást is. :)
Szió!Nekem is hasonló a problémám mint neked..
Még korábban próbáltam én is dentonim port, nem igazán vált be..mx annyira, hogy éreztem, hogy nem lepedékes a fogam, de a színen nem javított..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!