Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 14/L Nagyon sárgák a fogaim,...

14/L Nagyon sárgák a fogaim, pedig renszeresen mosok fogat. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

A teától lehet?

Jajj .. kérlek segítsetek, hogy mit csináljak. :(

2011. dec. 5. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Második válaszoló vagyok!

Esetleg még egy dolgot tudok tanácsolni, de már előre látom hogy kapok majd érte hideget-meleget. :)))

Lehet kapni fogfehérítő csíkokat. Ezekben ugyanaz a hidrogén-peroxid van, ami a rendelőben is használnak, csak kisebb koncentrációban.

Én is próbáltam, a teszvesz-en szereztem be valakitől. Eredetileg nekem sem túl fehérek a fogaim sajnos, sosem voltak azok, szóval nem a dohányzástól vagy ilyesmitől színeződtek el. Engem is mindig zavart, hogy ilyenek, ezért próbáltam ki ezt is. Bevallom, én nem "szabályosan" raktam fel, hanem rendszertelenül, így nem lett valami látványos eredménye, de ha gondolod, esetleg próbáld meg, hátha neked használ. :) Sokaknak bevált, állítólag, és annyira nem is káros.

Egyébként én voltam rendelői fogfehérítésen is. (Szerencsére sikerült nagyon kedvezményesen megcsináltatnom, mert különben nem tudtam volna. Elég drága. :S) Azt kell mondanom, hogy nem lett így sem hollywoodi mosolyom, nyilván, de azért szebbek lettek, nekem dobott egy kicsit az önbizalmamon. Ha a későbbiekben is nagyon zavar majd ez a dolog, esetleg megéri beruházni egy ilyenre. Néha szoktak csinálni a rendelők mindenféle akciót.

(Tudom, hogy nagyon káros, stb... de személy szerint engem annyira zavart a mosolyom, hogy szinte sosem mertem mosolyogni, főleg nem fotón... Szóval, valamit valamiért.)

22/L

2011. dec. 13. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!