Ha sportolok (bicikli, futás) és nem eszem annyi szénhidrátot meg zsírt, no meg édességet úgy letudom adni nyár végére a zsírt? És ha ez megvan ezzel a 2 sportal még az alakot is tudom formálni? 4kg felesleg van rajtam kb. vagy még annyi se.
A futást nem tudom (sose futottam rendszeresen), de a kerékpározás csodát tud tenni.
Én egy nyáron át rendszeresen bicajoztam, naponta-két naponta minimum 10kilométert és szintén megválogattam mit eszem.
Megvolt az eredménye, de még mennyire!!!
Vágj bele, ha van rá időd és energiád, érdemes. Lemegy a 4kg és sokat formál deréktól lefelé mindenhol.
De, de, már a derekat és a hasat is. Nyugi, csinosodni fogsz, legalábbis velem az történt.
:)
Én 5kg-t akartam fogyni. Elkezdtem futni, napi 2 km-rel kezdtem, aztán elértem azt a szintet, hogy 5 km-t futok. Kétnaponta futok ennyit,és leadtam az 5 kg-t. Én még az étrendemen sem változtattam, uyganúgy eszem édességet is. Ha te az étkezésre is odafigyelsz, nagyon szép alakod lesz.
Miután leadtam az 5 kg-t, a lábam kezdett el szép izmos lenni.. Hajrá, megéri a futás!
Bicikli is jó, azt is elkezdem majd én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!