Július 12. -ére szeretnék leadni legalább 5 kg-t, max 10-et. Sikerülhet?
Figyelt kérdés
Igazából nagyon nem vagyok az ilyen dolgokban otthon, soha nem érdekelt a súlyom, de most azért mégis...
Mennyit kéne tornázni? Minden nap? És hogyan? Valahogy úgy szeretném megoldani, hogy a házban maradhassak.. valami Rubint Réka dvd-re gondoltam, ajánlanátok? Az evés részt megoldom, rengeteg receptet találtam a neten, mondjuk nehéz lesz leszokni az édességekről. Az számít valamit, hogy minden nap tollasozok? Amúgy hétfőtől szeretném elkezdeni, sikerülhet?
2012. jún. 9. 23:03
1/2 anonim válasza:
10 kilót biztosan nem fogsz fogyni, ha egészséges normális diétával és sporttal akarod csinálni. először is, nem csak az a fontos hogy mit mozogsz, hanem hogy mit eszel. nem kell feltétlenül lemondanod az édességről is, csak mérsékelni kell és csak is délelőtt fogyassz belőle. este 6 után hagyj fel a nagy étkezésekkel, csak gyümölcsöt esetleg. persze a mozgás is nagyon fontos, de én nem ajánlanám neked a Rubint Rékát, mert úgyis feladnád 1 hét után, sőt. én inkább azt mondom hogy youtube-on keress trainereket(rengeteg van) és egy 30 perces gyakorlatot csinálj végig. a lényeg hogy ne úgy feszülj neki a dolgoknak hogy mindenképp 10 kg-t kell fogynod, hanem szépen lassan és inkább legyenek kisebb céljaid, pl először célozd meg a 3 kg-t. :)
2/2 anonim válasza:
Sztem ha van rá lehetőséged ncore-ról töltsd le a Beachbody-t, ami egy kardio edzésprogram, két hónapos. naptár szerint megvan jelölve hogy melyik nap mit csinálj, nagyon kemény és nehéz, én először a negyven percből kb 10et tudtam megcsinálni, pedig nekem iszonyatosan nagy az akarat erőm. Próbáld meg! én két hete csinálom és már látom a változást:) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!