Hogyan fogyjak le?
Duci vagyok! Az a gondom hogy szerintem dagi vagyok! Soha nem vehetek fel rám tapadós felsőt mert az undorítóan áll!
Egy szóval nagy a hasam és az úszógumim! Milyen tornagyakorlattal lehet eltüntetni a zsírokat a felülésen kívül! És mi az az étel amitől fogyni lehet? És mit ne egyek sokat?
Futás, biciklizés és terepfutás kint a friss levegőn! Most indul a nyár, szóval irány úszni, sétálni! Minden nap 200-300 felülés, persze csak óvatosan vezesd be. Először csak kb 100at, aztán jöhet a több. Fekvőtámasz, ugrókötelezés, hát-és lábizom erősítők, ezeknek google-ba mind utána tudsz néni.
Napi 3x étkezés, ekkor bármit ehetsz, de csak mértékkel. Csokit és a cukros italokat, ételeket kerüld. És napi 2,5 liter vizet igyál meg. Ez után tuti formába kerülsz.:)
Sok sikert!
Egyél kevesebbet. A cukrot, fehér lisztet kerüld!!!
Délután három óra után csak vizet igyál.
Napi adag 3 darab zsemle, vagy ennek megfelelő főt étel. (egy maroknyi), napi 1 alma.
Így elindul a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!