Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Duci vagyok! Az a gondom hogy szerintem dagi vagyok! Soha nem vehetek fel rám tapadós felsőt mert az undorítóan áll!

Egy szóval nagy a hasam és az úszógumim! Milyen tornagyakorlattal lehet eltüntetni a zsírokat a felülésen kívül! És mi az az étel amitől fogyni lehet? És mit ne egyek sokat?

2012. jún. 8. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Futás, biciklizés és terepfutás kint a friss levegőn! Most indul a nyár, szóval irány úszni, sétálni! Minden nap 200-300 felülés, persze csak óvatosan vezesd be. Először csak kb 100at, aztán jöhet a több. Fekvőtámasz, ugrókötelezés, hát-és lábizom erősítők, ezeknek google-ba mind utána tudsz néni.

Napi 3x étkezés, ekkor bármit ehetsz, de csak mértékkel. Csokit és a cukros italokat, ételeket kerüld. És napi 2,5 liter vizet igyál meg. Ez után tuti formába kerülsz.:)

Sok sikert!

2012. jún. 8. 14:30
 2/7 anonim válasza:

Egyél kevesebbet. A cukrot, fehér lisztet kerüld!!!

Délután három óra után csak vizet igyál.

Napi adag 3 darab zsemle, vagy ennek megfelelő főt étel. (egy maroknyi), napi 1 alma.

Így elindul a fogyás.

2012. jún. 8. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Akkor egy nap keveset kel enni?? És ár 3-4 óra után nem lehet enni?És az egyik barátomtól hallottam hogy ő 1 hónap alatt miden nap 15-20 percet HULLAHOPP-ozott és ő így nagyon csinos lett!Ebbe szerintetek kezdjek bele?? És én ezeknek a kapszuláknak nem hiszek..hatásuk van vajon??
2012. jún. 8. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak 6 után nem eszek. Szerintem addig nyugodtan ehetsz, de se csokit se csipszeket se fagyit, sőt még a gyümülcsökből is napi 1et, mert azok a cukrok, amik benne vannak, hamar lerakódhatnak. Sportolj, igyál sok vizet és keveset egyél, és te is csinos leszel.
2012. jún. 8. 15:01
 5/7 A kérdező kommentje:
De a hullahopp is bevállik?? KÖSZÖNÖM válaszod !!
2012. jún. 8. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, attól karcsúbb leszel
2012. jún. 8. 15:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat !! Még várok több választ is :)
2012. jún. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!