Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan foggyak le gyorsan? :O

Hogyan foggyak le gyorsan? :O

Figyelt kérdés

sziasztok

le kéne fogynom 5 nap alatt:O

legalább úgy 5 kg-ot...légyszi segítsetek nekem...

az a bajom hogy nem nagyon van most pénzem költséges konditeremre meg sok,drága hozzávalós diétákra...

mondhattok jó házi edzésgyakorlatokat

meg olcsó, kevés hozzávalós diétákat is....mindent hajlandó vagyok megcsinálni csak kérlek segítsetek nekem...nagyon fonoooos lenne

2. a vádlit hogyan lehet vékonyítani?:OOO

2011. jún. 9. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogyha 5 nap alatt 5 kilót le akarsz adni, annak mi a következménye?! Egy hét alatt duplája megy majd vissza, nem hiszem hogy megéri. Mellesleg nem hiszem hogy sikerülni fog, de próbáld meg úgy, hogy nem eszel semmit, csak folyadékot fogyasztassz ( ásványvíz stb ) sok futással,tornával.. de nem fogod bírni, mert nem lesz energiád miből tornázni.
2011. jún. 9. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:

rendben....a következményekkel tisztában vagyok ezért a továbbiakban kérem mellőzzétek a diebetikus megoldásról való lebeszélést....köszönöm

egyébként a tanácsot köszönöm és erre én is gondoltam....

2011. jún. 9. 21:24
 3/3 anonim válasza:
Háát, próbáld meg, hogy tényleg csak nagyon kicsit eszel és nagyon sokat iszol, mozogsz. Mást nem tudok ajánlani.
2011. jún. 10. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!